Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek lehet ebből...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet ebből valami, vagy engedjem el? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Tavaly volt egy srác, akivel 1-2-szer beszéltünk, de csak személyesen, mivel soha nem írt rám sehol. Suliban viszont egyfolytában szemeztünk, de tényleg nagyon mélyen és hosszan, viszont ezután sem volt semmi. Nyáron nem találkoztunk, viszont most suliban újra. A folyosón mindig megvan a szemkontaktus, és kpszön is, de nem lép tovább. Szerintetek hogyan kezdeményezhetnék, vagy mit kéne tennem? Nektek mi a véleményetek az egészről?

2019. okt. 15. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanebben a helyzetben voltam, aztán elballagtunk és semmi nem lett az egészből. Neked kell eldöntened hogy megéri a kockázatod, és odamész hozzá, vagy megvárod, hogy ő lépjen, de tudnod kell hogy ez nem biztos hogy bekövetkezik.
2019. okt. 15. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sok fiú (leány is) bátortalan és nem mer kezdeményezni. Talán ő is ilyen. Kezdeményezz Te. Szólítsd meg.
2019. okt. 15. 22:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre, hogy kezdeményezzek, de nem tudom hogyan írjak rá.
2019. okt. 16. 09:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Tisztán "véletlenül": Lépj a lábára a buszon, hátrálj rá a folyosón, szünetben, könyvvel a kezedben "erősen tanulj a következő órára" és ütközz neki. Minden eset után kérj bocsánatot, simítsd meg a "fájdalmas" testrészét, kérdezd meg, hogy fáj-e neki, mondd, hogy véletlen volt, simogassad a karját + légy ötletes a helyszínen.

Mi a fenének akarsz írni, amikor naponta látod?

Ffi.

2019. okt. 16. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!