Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy engedjem el amik a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy engedjem el amik a multban tortentek?

Figyelt kérdés
A baratommal fel eve vagyunk egyutt es kapcsolatunk elott o eleg sok csajjal volt ilyen olyan kapcsolatban..most jottem ra hogy meg nemvoltunk egyutt de mar dumalgattunk, meg akkoris irkalt masoknak meg lajkolgatott..lehet hogy ez nem tunik nagy dolognak de nekem folyamatosan eszembe jut hogy milyenekkel lehetett egyutt stb..nektek hogy sikerult ezeken tul lepni? mert ha nem tudok rajta valtoztatni ez nem lesz igy jo...elore is koszi.

2017. júl. 14. 13:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet neki csak arra kellesz :/
2017. júl. 14. 13:11
 2/2 A kérdező kommentje:
neem mostmar igazabol latom hogy nagyon szeret es barmit megtenne ertem..de a mult akkoris ahh.
2017. júl. 14. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!