Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapizzás, engedjem vagy sem?
Figyelt kérdés
látni akarja a fiúm a mellem,és fogdosni is,pedig kb 3,5 hónapja vagyunk együtt csak ..
Eddig nem engedtem,
engedjem vagy sem,ti lányok/nők hogyan vagytok ezzel,voltatok ?
2017. máj. 19. 12:12
1/14 A kérdező kommentje:
14L
2017. máj. 19. 12:13
3/14 anonim válasza:
NE. semmikép ne enged meg neki. Nagyon fiatalok vagytom, meg még nem is vagytok olyan nagyon régen együtt.... én csak ilyen 6-7 hónap után szoktam...
4/14 anonim válasza:
A fiúd hány éves? Amúgy egyszerű ez: ha nem akarod megmutatni, akkor ne mutasd. #3-mal egyetértek, ennyi idősen fél évet azért érdemes várni ilyesmivel, és utána is csak óvatosan haladni tovább.
Ha meg emiatt szakítani akarna, akkor szakítsatok, jobbat érdemelsz ennél.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Úgylesz,nem fogom engedni :)
2017. máj. 19. 12:32
6/14 anonim válasza:
Hát szerintem azt csináld amit jónak látsz :D ha akarod akkor enged, ha nem akkor nem. Ne mások mondják meg, hogy mit csinálj hanem te döntsd el...
8/14 anonim válasza:
Mindig a saját érzéseidet kövesd, és semmit ne tegyél kényszerből. Ha a fiú szeret megérti és vár, ha nem akkor meg hadd menjen amerre lát. ezen soha ne aggódj. Fiatal vagy még.
9/14 anonim válasza:
Ha azt érzed, bármivel kapcsolatosan, hogy arra nem vágysz és csak a másik miatt tennéd, akkor NE TEDD! Ez a szabály. Így mindig helyesen fogsz dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!