Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri küzdenem érte vagy inkább engedjem el?
Figyelt kérdés
Volt köztünk valami egy fiúval de nem mondtuk ki hogy járunk. Aztán ő visszalépett. Azt mondta hogy ő lehet hogy nem akar inkabb semmit. Én ebbe beletörődtem. Gondoltam elfelejtem. De nem tudom mert mindig visszatér úgymond. Nem egy suliba járunk. De egy koliban lakunk.Lehet hogy érez még irántam valamit?2016. aug. 28. 13:33
1/2 anonim válasza:
Nekem is volt már olyan,hogy az utolsó pillanatban megijedtem és inkább hagytam a srácot. Lehet,hogy neki is át kellett gondolnia. Esetleg megpróbálhatsz vele beszélni,mert akkor kiderül mit is érez irántad.
Remélem tudtam segíteni:)
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm. :)
2016. aug. 28. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!