Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes küzdenem érte vagy ez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes küzdenem érte vagy ez a hajó elúszott?

Figyelt kérdés
Roviden annyi, hogy 1 ev beszelgetes utan egy lany benyogte, hogy o szerelmes valakibe, en pedig csak barat voltam mindig is. ilinkabb neten folytak a dolgok, de egy heten egyszer talalkoztunk mindig. tudom, es erzem hogy szeret, de nem ertem az egeszet... azt mondta nem volt belem sosem szerelmes, nem is lesz. Az uzeneteink eppen az ellenkezot mutatjak. A sracba akibe elvileg ,,szerelemes" 1 honapja beszelgetnek, es most hetvegen egy buliban futottak ossze eloszor.

2016. aug. 11. 17:11
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Nem érdemes küzdeni egy lányért sem mert ha nem sikerül akkor még rosszabul leszel ezt tapasztalatból mondom én is küzdötem egy lányért és még mindig ugy érzem hogy értelmetlen az életem találsz majd mást kis millió szingli lány van még a világon
2016. aug. 11. 17:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Privatban ha kell meselek bovebben a beszelgeteseinkrol, vagy a reszletekrol. Legyszi ha csak tanacsot is de valamit irjatok, mert nagyon rossz ez igy.
2016. aug. 11. 17:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Ennyi erovel semmit sem szabad megprobalni.... :/ :) de koszonom ez is segit.
2016. aug. 11. 17:16
 4/9 anonim ***** válasza:
#1 válaszoló vagyok figyelj ha szeretnél küzdj érte igazából a te döntésed csak szerintem felesleges mert ha nem jönn össze mégrosszabul leszel
2016. aug. 11. 17:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Elsüllyedt, mint a Titanic.
2016. aug. 11. 17:34
 6/9 striga ***** válasza:
Ha az a lány tényleg szerelmes a másik srácba, akkor ott neked már valószínű, hogy vége. A csaj a srácra koncentrál, te pedig csak úgy vagy. Az is lehet, hogy a másikkal nem fog összejönni a dolog és végül rádöbben, hogy vonzódik hozzád... de ez sem biztos. Próbáld meg kiverni a fejedből.
2016. aug. 11. 17:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Talonban voltál, talált egy jobbat. Hagyd a fenébe.
2016. aug. 11. 18:13
 8/9 anonim ***** válasza:

A konkrét válasz a kérdésedre az, hogy ez a hajó elúszott. Engedd el ezt a lányt és keress másikat. Rosszul kezelteted a helyzetet és elpazaroltál egy csomó időt, úgyhogy vélhetően fiatal korodra tekintettel a te és mások okulására leírom, hogy mit kell tenni, ha abba a kevéssé szokatlan élethelyzetbe kerülsz, hogy tetszik egy lány és szeretnéd, hogy a barátnőd legyen.

Ha legközelebb megismerkedsz egy lánnyal és tetszik neked, akkor hívd el randizni. Ha nemet mond, akkor nem érdekled. Lépj tovább. Ha igent mond és a randi(k) alapján tetszik és szimpatikus, akkor mondd el neki, hogy tetszik és szeretnéd, ha a barátnőd lenne, illetve csókold meg. Ha visszautasít, akkor nem érdekled. Lépj tovább. Légy mindig udvarias, ugyanakkor határozott és egyenes. Ne felejtsd el, hogy te a lány barátja szeretnél lenni, nem pedig a szabadidőpartnere. Arra ott vannak a barátnői és azok a szerencsétlenkedő srácok, akiket talonban tart. Nem kell kombinálni és taktikázni, mert vagy tetszel a lánynak vagy nem. Ha tetszel, akkor értékelni fogja, hogy magabiztos vagy és odaállsz elé, össze fogtok jönni, ha pedig nem tetszel neki, akkor a fejed tetejére is állhatsz, nem lesz a barátnőd. Az utóbbi helyzetet mindig fogadd el és lépj tovább. Előbb-utóbb fogsz találni olyan lányt, aki érdekel téged és akit te is érdekelsz.

2016. aug. 11. 18:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! :) sokat segitett ez. Megfogadom a tanacsod :)
2016. aug. 11. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!