Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjem el? 16/f
Figyelt kérdés
Van egy lány aki már egy féléve barátzónába tett.A nyarat nem tudtam maximálisan élvezni,mivel nem volt olyan nap,hogy ne jutott volna eszembe.Suli kezdésre valahogy összeszedtem magam és más lánnyal próbálkoztam,aztán meg mikor az utolsó lépést kellett volna végezzem,megint ő jutott mindig eszembe és nem lett semmi.Miért van ez?Utálom,teljesen megváltozott mióta nem beszéltem vele (már egy féléve).Tudom,hogy én nem hiányzom neki,tudom,hogy nem lesz soha semmi köztem és közte.Miért nem tudok túl lépni rajta? Miért nem tudom el engedni?2016. jan. 7. 19:57
1/4 anonim válasza:
Mintha én írtam volna ezt a szöveget... Ugyanez volt a helyzet velem is, gyakorlatilag szóról szóra..
Nekem az idő segített szerencsére.. Mostmár csak akkor kattog rajta az agyam fél percet, amikor összefutok vele, de már semmi jelentőssége. Igazából nekem úgy sikerült elfelejteni, hogy nem görcsöltem rá az elfelejtésre :D Nemtudom mennyire érthető, de próbáld meg :)
Sok sikert! 16/F
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsodat :D nálam az a baj,hogy akárhányszor csinálok valamit legyen az:kockulás,házi,fotózás vagy csak egy séta,mindig eszembe jut akaratom ellenére.Nem dolgozom azon,hogy elfelejtsem,mivel idővel tudom,hogy el lesz felejtve,de már unom,hogy őt látom szüntelen mindenhol.
2016. jan. 7. 20:34
3/4 anonim válasza:
Tudom milyen érzés.. Meg igazándiból talán az is segített, hogy focizom, és általában amikor focizom minden bajomat, gondomat elfelejtem :) Le kell kötni magad valamivel, ami nem emlékeztet rá.
Előző voltam :)
4/4 anonim válasza:
Regisztrálj egy barátkozós oldalra, legyél társaságban, hülyülj a haverjaiddal. Biztosan szereted még és ezért van ez. De ne add fel. :) gondolj mindig arra hogy jönni fog egy szebb és egy jobb. Még fiatalok vagyunk :) élvezd a fiatalkorod. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!