Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Engedjem, hogy megcsokoljon?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjem, hogy megcsokoljon? (bizalmi problemaim vannak)

Figyelt kérdés
Par honapja megismerkedtem egy fiuval akibe nagyon szerelmes voltam viszont o csunyan atvert.Csak egy strigula voltam neki akivel epp akkor szorakozhatott.Fajt de valahogy tulleptem es megismertem egy uj fiut.Nagyon kedves figyelmes mar volt hogy talalkoztunk kettesbe es meg akart csokolni de en haritottam es arcra puszi lett belole.En is vagyom ra nyilvan de felek,hogy megint atvagnak es megvoltam aztan ennyi.Ma is talalkozunk.Mit csinaljak? Engedjem,hogy megcsokoljon vagy ne? O 18 en 16.Ez idealis korkulombseg?

2015. aug. 22. 09:09
 1/4 anonim válasza:
A korkülönbség ideális. Az első srác egy bunkó lehetett, de ne hagyd h miatta sose lehess boldog valakivel. Próbálj meg túllépni rajta és megbízni a mostaniban. Biztos megérdemli h megbízz benne. :) :)
2015. aug. 22. 09:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan megengedheted :)

Amikor hárítottal nem kérdezte, hogy mi a probléma? :/

Ha gondolod privátban is írhatsz :)

2015. aug. 22. 09:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan engedd. Az előző srác bunkó volt, de ettől még ő lehet más :) 18/F
2015. aug. 22. 14:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat vegulis teljesen realis es igazatok van,hogy ha mindig felek akkor sose leszek boldog..

Ment a zold kez;)

2015. aug. 23. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!