Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elérhetem azt 5-6 óra allat hogy egy lány megcsókoljon? Ha igen hogy?
Találkozok azal a lányal aki tetszik nekem és nálunk lesz 5-6 órát és elszeretném érni azt hogy megcsókoljon. Születésem otta ismererem elég jóbba vagyok vele.
Mit kell tennem hogy romantikusá váljon a helyzet? Azt tudom hogy azt kell csinálni amit ö akkar, kinyitni neki az ajtót pl, ráfigyelni. De szeritem enyi nem elégneki. Ja és kinek kell kezdeményeznie a csókot?
"Allat"=alatt
"Azal"=Azzal
"Otta"=óta
"Jóbba"=jóba
"Romantikusá"=romantikussá
"Ö"=Ő
"Enyi"=ennyi
azal, lányal, otta, ismererem, jóbba. akkar, szeritem, enyi, elégneki, ja és a HOGY előtt vessző van..... PLSSSSSSSSSSSSSS
Ha olyan jól csajozol, mint ahogy írsz, akkor ezt megszívtad!
Eleve, ha tudsz csajozni, 5 perc is elég.
Oké bocsánat a teli hibával való szöveget de gyorsan irtam telóval.
És szerintem nem ilyen hangnemben irtam. És akkor mond el hogy 5perc alatt hogy érjem el akkor?
Mi vagyok én? nőcsábász? Nem...
De vannak emberek akiknek megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!