Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el, hogy újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy újra megcsókoljon?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom majdnem 6 hónapig.De kb. 2 hónapja szakítottam vele.Félig távkapcsolat volt.Külföldön lakik.Egy barátnőm rokona.Lehet,hogy nemsokára találkozok vele.El szeretném érni,hogy még egyszer utoljára megcsókoljon.És ha lehetne,elmondanám neki,hogy még mindig szeretem.Megcsókolt egy másik fiú,és akkor jöttem rá igazán,hogy mennyire szeretem,és hogy mennyire hiányzik az exem.Hogyan érjem el,hogy megcsókoljon?Hogy mondjam el neki,hogy még mindig szeretem?

15/L

2014. júl. 17. 10:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért szakítottál vele, ha szereted? :O
2014. júl. 17. 10:19
 2/7 A kérdező kommentje:

Ez bonyolult volt.

Nem bírtam a távolságot.

Azt hittem,hogy túl lépek rajta,és ennyi.

De nem így lett.

2014. júl. 17. 10:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kellene csókolózni vele meg szerelmet vallani neki, hiszen a távolság miatt úgysem működhetne. Ergo teljesen mindegy mit érzel, ha nem lehettek együtt!
2014. júl. 17. 11:39
 4/7 anonim válasza:
Biztos szereted de majd elfog múlni elég fiatal vagy még gondolom az első kapcsolatod volt de már sosem lehet az igazi sajnos elkell felejtened. (én is jártam így)
2014. júl. 19. 00:55
 5/7 A kérdező kommentje:

Oké.

Megpróbálom...

2014. júl. 19. 11:43
 6/7 anonim válasza:
100%

felejtse el? egyszer élünk emberek

nézz mélyen a szemébe, először te kezdj neki bókolgatni.aztán ha veszi a lapot akkor a többit majd ő tudja

2014. júl. 20. 06:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké.majd meglátjuk,hogy hogy sikerül.Mi jön ki belőle. :D
2014. júl. 22. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!