Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy fiúba de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy fiúba de ő másba mit csináljak engedjem el?

Figyelt kérdés
2016. nov. 28. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen ! Mégis mit kellene csinálni ? Ha nem szeret hát nem szeret !
2016. nov. 28. 19:31
 2/5 anonim válasza:
A szerelem nem mindig leány álom, ezt én is átéltem egy jó párszor. A legutóbbi pasi akit szerettem, az egyik " barátommal" jött össze. Ha a szerelem tényleg reménytelen akkor hagyd ott az egészet. Ne te legyél az a szemêly, aki elveszi a másik pasiját, mert akkor kevesebb leszel. Ha még nem jár vele és a csaj netán nem szereti, akkor harcolj érte. De ha van esélyük, akkor inkább hagyd őket összejönni. Am is ha nem ő az igazi, akkor ne menj utána, ne hagyd, hogy megalázzanak. Ha a taxi nem vesz fel, akkor várd a következőt, az lehet már a hintó lesz. A szerelmi bánatra meg csak annyi, hogy maradj erős és pozitív, van időd kiheverni. Hagyd hogy kijöjjön belőled a fájfalom, ha kell oszd meg valakivel, attól megkönnyebülhetsz. Ez az első szakasza a feldolgozásnak. Csak mindig maradj erős! Egy igazi nő bírja a fájdalmat! Minden esetre, ha van esélyed nála, azt csak tőle tudhatod meg. Légy merész, de udvarias és egy kicsit visszafogott is. :) Röviden ennyi.
2016. nov. 28. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem szerelmes beléd, akkor mit akarsz tőle ?
2016. nov. 28. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, de nem vagy döntéshelyzetben.
2016. nov. 28. 19:51
 5/5 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM :-)
2016. nov. 28. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!