Hogyan engedjem el a régi emlékeket? Hogy érjem el, hogy ne agyaljak folyton a gondjaimon megállás nélkül? 18 l
Hogy engedjem el a régi fájó emlékeket, csalódásokat, vissza utasításokat?
Folyton a gondjaimon agyalok egész nap, még éjjel is. Sosem tudom kiverni őket a fejemből, annyira nyugtalanítanak.
Ha megyek valahova akkor sem tudom jól érezni magam mert nem a pillanatnak élek.
Nagyon sok minden miatt van bűntudatom, legtöbbről nem is tehetek de még is van miatta.
Mindent elfelejtsek, nem tudok koncentrálni.
Mi lehet velem a gond?
Kérlek segítsetek.
Valakivel volt már így?
Mi a megoldás?
Ennyi idősen én is így voltam. Folyton ezt csináltam.
A tanácsom: a rossz dolgokat ne idézd fel újra meg újra, hogy ismét átéld. Próbálj meg tanulságokat levonni belőlük, hogy legközelebb hasonló helyzetben mit kell másként csinálnod, és ezután ne vedd elő újra.
Ezzel magadat is fejleszteni fogod, és a jelent is könnyebben veszed majd. A kísértés nagy, hogy agyalj rajta, de ha meg van az, amit tanultál belőle, akkor tudatosan állj ellen ennek a kísértésnek. Idővel gyorsabban megy majd. Hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!