Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjem el. De hogyan?
Van egy fiú akit eléggé szeretek. Ő elérte azt,hogy újra érezzem a szeretetet,a törődést és segített rájönni,hogy ezekre én is képes vagyok. Rengeteget beszélünk. (Személyesen és írásban is egyaránt.) Ő egyre jobban közeledik hozzám,ami nem is baj. Folyton ölelget, bújik hozzám, szorosan mellém ül, mindig olyan helyzetet próbál előállítani,ahol hozzám érhet. Rengetegszer átkarol. Nagyon jó ember. Csak van egy kis bökkenő. Van barátnője,aminek nyílván én annyira nem örülök. Volt ebből egy nagyobb megbeszélés,hogy hogyan tovább,de semmire se jutottunk. Én ha kell simán elkezdeném hanyagolni a fiút,csak ez nem lehet,akármennyire is szeretném. Mindig eléri azt,hogy vele legyek. Nagyon sajnálom ezt a helyzetet,amibe keveredtünk . A barátnőjét meg pláne. Nem tudom,hogy mikor fognak szakítani,de én akkor lennék a legboldogabb,ha együtt maradnának,mert nem akarom azt a tényt magamnak tudni,hogy miattam szakítottak.
Mit csináljak? Mit tudnék kezdeni ezzel a helyzettel?
A válaszokat előre is köszönöm!
Szép napot! 😊
Az élet pedig nem holdfényes lányregény, kérdező. Mindannyiótoknak az lenne jó, ha miattad szakítanának. Tudod miért?
Neked lenne pasid.
A pasi azzal lenne végre, akivel igazán szeretne.
A mostani barátnőnek pedig azért, mert tanulna a hibájából, és legközelebb megpróbálná megtartani az aktuális barátját. Törődne a kapcsolattal, ahelyett, hogy a telefonját buzerálja.
Az élet már csak ilyen! Még az én 50-en felüli feleségemre is hetente rámozdulnak, és megnézhetném magam, ha nem tennék róla, hogy ennyi év után is én legyek a szemében a földkerekség legfaszább pasija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!