Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti ezt eltűrnétek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt eltűrnétek neki?

Figyelt kérdés
Megismertem egy nagyon jó pasit instan 4000 kovetője van, nem rég jöttünk össze és napi 20 uzit legalabb kap h milyen jól néz ki aztán az influencerekkel modell csajokkal meg úgy mindenkivel flörtöl dicsergeti őket....nagyon zavar ez a dolog 600 kovetőm van sztem ez is bőven sok...attól felek meg fog csalni mindenkivel olyan jól elvan, szerinte a kijarasi korlátozás őrá nem vonatkozik, mert vannak kapcsolatai meg igazolása, hogy mindenhol kozldkedhet...én meg itthon vagyok hozza sem merek elmenni ma is az utcán ebédelt vmi csajjal...mert kajaldakba sem ülhetnek be ugye féltem és félek, hogy el fogom veszíteni, szerinte ez csak egy buta vírus, és az emberek az idegességben haltak meg, nem a vírusban. Tegnap 3 lánnyal is találkozott...vagy velem van a gond, hogy nem megyek el hozza?

2020. márc. 30. 16:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#01!(Privátban írtál)

Nagyon Szépen köszönöm. Egyet értek veled, mindenben igazad van.köszi, hogy írtál, sokat segítettél.

2020. márc. 30. 19:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Jól van, okos csaj vagy te, megérdemelsz egy normális pasit!

7

2020. márc. 30. 19:16
 13/13 A kérdező kommentje:

#02(privátban írtál)

Neked is köszi!

Kár, hogy privátban is irtatok, pedig a zöldet ti is megerdemeltétek volna. :)

2020. márc. 30. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!