Eltűrnétek, ha titeket így "motiválna" a tanárotok? (Nagyon lekezelő)
Jártam egy tanárhoz, akitől folyamatosan azt kaptam, hogy milyen béna vagyok,miért nem érettségi után találtam ki a nyelvvizsgát, biztos nem fog sikerülni stb. Emellett a környék összes tanárát leszólta. És minden szituációs párbeszédet oda irányította, hogy milyen hülyék a fiatalok, hogy a nyelvvizsga hiánya miatt nincs diplomájuk és azt, hogy milyen az ember, az határozza meg, hogy hány nyelven beszél.
Ezt hallgattam minden órán. Soha nem volt kedvem menni, mindig féltem mikor csesz le. Engem egyáltalán nem motivált.
Magántanár, igen. 2 ezer Ft/ óra. Voltam nála kb 5x, utána elmentem nyelvvizsgázni, ami elsőre sikerült.
A környékemen csak olyan tanár volt még,aki általános iskolásokat tanít. Tehát sok választás nem volt. Így pedig 2 ezer Ft-os fizettem, hogy miden alkalommal megalázzon és lecsesszen.
(Első válaszoló vagyok)
Nos, ha sikerült a vizsga, akkor már tök mindegy nem? Egyébként meg kb. le kell sz@rni sztem. Ne csinálj belőle ügyet. Azt nem értem ugyan, hogy miért hitte azt, hogy érettségi előtt/közben nem sikerülhet a nyelvvizsga, de mindegy.... A másik részében viszont igazat adnék neki valamilyen szinten. Az meg teljesen mindegy, hogy miről beszélgettek, ha megtanítja amit kell, nem? :D
Jövőre fogok államvizsgázni, mégis azon "pattogott", hogy miért nem 2 évvel hamarabb álltam neki.
Azért zavart, hogy mindig a nyelvtanulás fontosságára terelte a szót, mert így a többi témakörről semmit nem beszéltünk.
most már mindegy, de kereshettél volna másikat
régen én is abba a hibába estem, hogy úgy kezeltem a magántanárt mint az iskolai tanárokat és nekem is volt ilyen tanárom, aki elkedvetlenített
pedig a magántanárnak pont az a lényege, hogy te választhatod ki, mivel fizetsz érte és ha nem szimpatikus, kereshetsz másikat
nem kell eltűrnöd az ilyeneket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!