Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti eltűrnétek ezt egy ismerkedés alatt? Adnátok tanácsot?
Figyelt kérdés
Azt mondta hogy ő nem akar kapcsolatot. Majd egy másik nap meg már azt mondja hogy ő majd idővel később akar komoly kapcsolatot. Amikor találkozunk is hülyeségeket beszél amivel megbánt, de nem kérne bocsánatot. Egy pár hete randizunk de már megakarta fogni az egyik intim testrészemet. Mindig az van amit ő akar. Ha azt mondja hogy pl. találkozzunk 5 órakor de én mondjuk 3 órától akarok nem érdekli. Mindig megemlítem neki hogy nekem nem tetszik az hogy kibír anélkül egy napot vagy napokat hogy ne keressen, de még nekem se veszi fel a telefont. Ilyenkor az a kifogás hogy elfelejtette vagy hogy nem vette észre. Egy helyen lakunk még sem ér rá mindennap találkozni.2014. máj. 18. 15:40
1/12 Mr. Truth válasza:
Gyerekek vagytok majd kinövitek...
2/12 A kérdező kommentje:
Már mindketten elmúltunk 20 évesek, nem egy tinédzser vagyok.
2014. máj. 18. 15:43
4/12 anonim válasza:
sztem inkább visszamaradottak
hagyd a fenébe
5/12 A kérdező kommentje:
Én miért vagyok visszamaradott?
2014. máj. 18. 15:54
6/12 anonim válasza:
nem tűrném el, de az első alkalommal küldtem volna vissza oda, ahonnan jött.
8/12 anonim válasza:
Keress mást, e mellett az ember mellett nem lesz neked jó, hidd el.
9/12 anonim válasza:
Küldd el az anyjába, nem látod, hogy csak szórakázik veled???
10/12 anonim válasza:
Most gondolj bele... szerinted jobb lesz? Ha már most nem érdekled annyira, később ez csak romlani fog. szerintem dobd ki, ez ez értéktelen ember viselkedésére vall. Biztos találsz jobbat is aki megbecsül téged, és méltón bánik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!