Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/F vagyok és az osztályomban van egy csaj aki mondhatni bejön viszont van pasija. Engem nem nagyon izgat és elkezdtem vele beszélgetni, mosolyog meg tök kedves. Kölcsönös érdeklődés megvan. Szerencséje nincs a közelben a pasija, ez jó!?
Bocss, te tényleg 21 éves vagy?
Csak mert a kérdésedből ítélve inkább olyan 15 körülre tippelnélek.....
Első válaszoló....
Mégis mit vártál? Rohanjam le? :)
Érdekes egy tag lehetsz. :D
Neked, hogy esne, ha a csajodra így rákattanna valaki? :)
Remélem kapsz két akkorát, hogy a fal adja a másikat :)
Tudod ki foglalt?
Akin fekszenek.
Én így vagyok vele.
Nem érdekel.
Adnék én neked.
Csak tudod mi köztünk a különbség? Én nem nethuszárkodok és hanyagolom a "harcias" modort. :D
Nyomorult
18:21
jól van kicsi Don Juan akkor oldd meg magadnak a problémádat! Gerinctelenségből jelesre vizsgáztál, a nők megítéléséből és tárgyként kezelésükből szintén! Apád büszke lenne rád!
Nekem nem imponálna túlzottan, hogy valakit teljesen hidegen hagy, hogy kapcsolatban vagyok, és úgy akar elszeretni a páromtól. Volt rá példa, hogy több éves kapcsolatban voltam, épp egy távkapcsolati szakaszban, és az exem egy haverja akart elcsábítani. Ez eleve több fronton verte ki a biztosítékot nálam.
Persze nem mindenki gondolkozik így, szóval lehet, hogy kitartással sikerrel jársz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!