Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti ezt eltűrnétek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt eltűrnétek neki?

Figyelt kérdés
Megismertem egy nagyon jó pasit instan 4000 kovetője van, nem rég jöttünk össze és napi 20 uzit legalabb kap h milyen jól néz ki aztán az influencerekkel modell csajokkal meg úgy mindenkivel flörtöl dicsergeti őket....nagyon zavar ez a dolog 600 kovetőm van sztem ez is bőven sok...attól felek meg fog csalni mindenkivel olyan jól elvan, szerinte a kijarasi korlátozás őrá nem vonatkozik, mert vannak kapcsolatai meg igazolása, hogy mindenhol kozldkedhet...én meg itthon vagyok hozza sem merek elmenni ma is az utcán ebédelt vmi csajjal...mert kajaldakba sem ülhetnek be ugye féltem és félek, hogy el fogom veszíteni, szerinte ez csak egy buta vírus, és az emberek az idegességben haltak meg, nem a vírusban. Tegnap 3 lánnyal is találkozott...vagy velem van a gond, hogy nem megyek el hozza?

2020. márc. 30. 16:06
1 2
 1/13 Szmuki válasza:
100%
Nem nem veled van a baj,igenis nincs rendjén hogy 3 lánnyal találkozott melletted ,karantén idején. Igazi s**fej már bocsánat.Ha fontos lennél neki akkor nem flörtölne más lányokkal ha komolyan gondolná te lennél neki a világ közepe, a mindene. Szerintem ő úgy van vele hogy milyen fa**** csávó vagyok ennyi meg annyi csajt szédítek és a barátnőm még így sem dob ki mert én vagyok a nagy nőcsábász,valami hasonló zakatolhat a fejében. De te ennél jobbat érdemelsz. Én a helyedben szakítanék, ebből nem lesz hosszútávú komoly kapcsolat.
2020. márc. 30. 16:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem félnék, hogy elveszítem. Szakítanék vele. Oké, hogy népszerű, ezzel semmi gond. De az nem normális, hogy naponta több nővel is találkozgat, pláne ebben a helyzetben. A leírás alapján egy megbízhatatlan játékos a pasim
2020. márc. 30. 16:29
 3/13 A kérdező kommentje:
Igazad van köszönöm :)
2020. márc. 30. 16:29
 4/13 A kérdező kommentje:
#3 igen épp ma gondolkoztam ezen ://
2020. márc. 30. 16:30
 5/13 A kérdező kommentje:

#00(privátban írtál, de rossz tapasztalatok miatt nem privizek, bocsi.)

Nincs önbizalomhiányom, és nem én a kb.600 követőmmel közel sem vagyok népszerű! :D :D :D És nem is célom annak lenni. :D

Köszönöm, hogy írtál! Minden jót kívánok, vigyázz magadra!

2020. márc. 30. 16:38
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem az a lényeg, hogy mennyi követőd van, hanem az, hogy tudod eladni magad
2020. márc. 30. 16:53
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogod elveszíteni, mert nem is volt a tied.

Aki ennyi lánnyal flörtöl egyszerre, meg találkozgat stb., az még nem komoly kapcsolatot keres.

Keres inkább valaki mást aki jobban megbecsül.🙂

2020. márc. 30. 16:55
 8/13 A kérdező kommentje:
Igazatok van mindenben. Én nem így elek és ez már nekem kínos :/
2020. márc. 30. 17:17
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

#6 az első értelmes hozzá szólás amit tőled láttam :D

Nem veled van a baj. Egyébként pont az ilyenek miatt erősödik a vírus akik így gondolkodnak, szóval még csak nem is elővigyázatos. Szerintem el kéne gondolkodbod hogy neked kell e ő.

2020. márc. 30. 18:56
 10/13 A kérdező kommentje:

#7,#9!

Köszönöm! Rajottem, hogy ennek a kapcsolatnak nincs így ertelme. Köszönöm. És igen, nem véletlen van ez a szabály.

2020. márc. 30. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!