Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsajtanatok a baratnotoknek ilyen esetben?
Figyelt kérdés
1 éve vagyok együtt egy fiúval aki eléggé hányatott sorsú gyerek volt és ez a viselkedésén is sajnos látszik: ittasan vezetett majdnem meghaltunk miatta, a szemembe mondta hogy lefekudne a barátnőmmel azután elkérte az insta fiokomat és azon keresztül irogatott ugyanennek a barátnőmnek a háta mögött, utcai bunyoba keveredett amikor bulizni mentünk azután megsertodott hogy épp amikor havim volt akkor nem akartam lefeküdni vele szerinte azt is bekamuztam, azután elküldött melegebb éghajlatra mert beállítottam insta profilnak a közös képünk. Más fiú ennek orult volna szerintem én csak kedves akartam lenni azután amikor kirándulni voltunk bekamuzta hogy nincs nála pénz és hogy én fizessek neki mert ő kocsira gyűjt. Majd volt hogy 3-4 napig nem írt vissza.... Eddig mindig én kerestem, minden nap elmondtam neki hogy szeretlek, minden nap írtam neki... Mindig dicsértem. Azután elkövettem egy hibat. Megkertem egyik barátnőm hogy írjon már rá egy kamuprofillal mert kíváncsi vagyok mit reagál arra a kérdésre hogy szingli vagy e.... Mert ekkor már tényleg nagyon össze voltam zavarodva egyszer azt éreztem szeret utána még csak a gyűlöletét és pontot akartam tenni a végére a dolognak.ugy voltam vele ha letagad szakitok. De nem tagadott le csak meggyanúsított h én írtam ra... Én tagadtam...tudom csúnya dolog tőlem de remélem ezt az 1 hibamat megbocsajtja... Hisz ezt se csak szimpla szórakozásból tettem hanem kétségeim voltak vele kapcsolatban2020. febr. 5. 14:13
2/12 anonim válasza:
Én semmiképpen,nem bízol meg a barátodba,akkor minek vagy vele együtt ?
3/12 A kérdező kommentje:
Adott okot rá hogy ne bízzak meg benne... Ő akárhányszor tett valamit mindig megbocsájtottam mert szeretem. Csak most a bizalmam kicsit elszállt...úgy érzem viszonzatlan a dolog és ő nem szeret...és ezért nehéz
2020. febr. 5. 14:23
4/12 anonim válasza:
Én nagypapám meg árva volt, mégse lett alkoholista meg semmi egyéb.
Mindig kifogást gyárt a férfinép?
Nem látod miképp vezet meg?
Ittasan vezet, majdnem meghalsz.
Fölfogod mily súlyos dolgok ezek?
Lefeküdne a barátnőddel?
Normális csávó örül, ha barátnője van.
Ennyi, lehet lepontozni.
5/12 anonim válasza:
Hát én nem tudom miért vagy még vele :D
6/12 anonim válasza:
Szakíts vagy várd meg még valami baj történik ebből.
Csak azért nem tagadott le, mert rájött, hogy kamu fiókból írtatok rá.
7/12 Stark2000 válasza:
Ha nem bocsájtana meg, fogd fel úgy, hogy esélyt adsz magadnak egy jobb, egészségesebb kapcsolathoz.
8/12 anonim válasza:
Úristen, ha ilyen pasim lenne, már nem lenne. Kicsit poén, hogy még te érzed magad rosszul egyetlen "hiba" miatt (kamu profilos ráírás), miközben ő le sem szarja, hogy hogyan bánik veled.
9/12 anonim válasza:
Ha ennyi eszed van, hogy még mindig együtt vagy vele, akkor megérdemlitek egymást
10/12 anonim válasza:
Már nagyon régen ott kellett volna őt hagynod. Minek vagy együtt egy ilyen emberrel? Elmondásod szerint semmi jó nincs a kapcsolatotokban. Akkor mi értelme folytatni? Semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!