Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Srácok! Nektek ez mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nektek ez mennyire elfogatható?

Figyelt kérdés

Nos,az a helyzet,hogy zöld a hajam.:)) Mármint nem zöld-zöld,hanem kékes-zöldes. Sokan mosolyognak rám,ha felszállok egy tömegközlekedési eszközre. Nem a gúnyos mosoly árulkodik az emberekről,hanem inkább a kedvesebb. Nem volt még párkapcsolatom. (Nem vagyok punk,sem sátánista. Még mielőtt a zöld haj mellé egy ilyen figurát párosítanátok.:D

Nincs pierchingem,sem tetkóm. Nincsenek káros szokásaim,és még sosem voltam buliban. Nem iszom alkoholt,és nem vedelek,mint a mai generáció.) Rock beállítottságú vagyok ezen felül,és szoktam zenekaros pólókat hordani,illetve a bakancsokat nagyon kedvelem.:)

Inkább a zöld haj,ami hangsúlyos az általam kitett kérdésben,a többi infó arra szolgál,hogy nagyjából el tudjatok képzelni. Nektek mennyire kiábrándító egy lány zöld hajjal?

Előre is köszi a válaszokat.:)) 17L

2020. jan. 22. 20:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%
Milyen érdekes, hogy akiknek nem jön be, mind lelettünk pontozva :D Minek kéred ki az emberek véleményét, ha nem fogadod el azt, hogy nem mindenkinek jön be a stílusod?
2020. jan. 23. 11:49
 12/13 anonim ***** válasza:
96%

Nekem bejött még is le lettem pontozva. Engem valahogy nagyon vonz az ilyen de csak rocker csajoknál. Valahogy nem tudom nem nézni és csodálni. Egyszerűen imádom az ilyesmit.

2020. jan. 23. 12:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Számomra nem a zöld hajad a kiábrándító hanem a bakancsod!

F

2020. jan. 28. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!