Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Titeket zavar, ha egy lány alacsony?
Én immmádom ha egy lány alacsony! Szerintem ennél cukibb és aranyosabb dolog nincs. A volt barátnőm is kis alacsony volt és ha idegesíteni akartam azzal nyaggattam hogy milyen kis alacsony. Nem azért csináltam mert zavart, hanem mert néha szerettem egy kicsit hergelni, mert aranyos mikor ideges. A barátod sem azért mondja hogy megbántson vele, hanem mert tudja hogy kapós vagy erre és feltud vele idegesíteni, de attól még szeret. :3
19F
Nekem kifejezetten az alacsony lányok tetszenek.
Ha a barátod ezzel piszkál, akkor elég sekélyes lehet. Én a helyedben elgondolkodnék azon, hogy megérdemel-e téged egy ilyen bunkó.
24/F
7-es kommentelőnek teljesen igaza van.
168cm magas vagyok.Igényes,tanult,jól öltözött,jól fizető stabil állásal.Annyi a hibám,hogy nincs divatos körszakállam és nem vagyok 180 magas.Ennyi tud mulni manapság egy ember boldogsága..
A pasik szeretik az aranyos alacsony lányokat.Nem is értem,hogy ezt a lányok/nők nem tudják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!