Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket mennyire zavar, ha egy srác alacsony? Ha pl. fontossági sorrendet állítanátok külső, belső, és magasság között? Légyszi kort is írjatok!
Figyelt kérdés
2017. jan. 9. 17:51
1/11 anonim válasza:
18/f vagyok , tudom nemvagyok lány, de ez attól függ kinek mi jön be . Egyik haveromnak az alacsonyka csajok jöttek be én viszont szeretem a hosszúlábú kicsit magasabb nőket, ez mind izlés kérdése.
2/11 anonim válasza:
Hát én nagyon magas vagyok (175 cm) és nem szívesen jönnék össze nálam alacsonyabb fiúval. Hiába kedves, helyes, stb. mindig kellemetlenül érezném magam mellette :/ A fontossági sorrent nekem sajnos magasság, belső és külső.
3/11 anonim válasza:
Engem zavar sajnos ha 170 alatt van. Pedig én is alacsony vagyok viszont mindig magassarkút hordok emiatt és azt nem szeretem mikor én kis pici létemre is majdnem magasabb vagyok egy srácnál...
17/L
4/11 Chopen válasza:
Elvárják, hogy a férfi legyen magas, de hogy ők nőjenek pár centit az már luxus.
5/11 anonim válasza:
Nálam úgyse nagyon vannak alacsonyabb fiúk, így nekem végülis teljesen mindegy a magasság. De ha a srác 2-3 centivel alacsonyabb lenne nálam még azt se igazán bánnám.
6/11 anonim válasza:
Nalam igazabol annyi hogy legyen velem egy magas vagy magasabb hogy mennyivel az mar mindegy :) mondjuk az en 160cm-nel nem nehezebb magasabbnak lenni :D 15/L
Magassag, belso, kulso
7/11 anonim válasza:
Tiniként még engem is nagyon zavart, aztán a párom 3-4 centivel alacsonyabb, mint én (ráadásul nem is kigyurt, sot). Nagy ugy, mert a jellemét szeretem, kulsoleg is tok rendben van (pillantása, mosolya,...), a szex pedig isteni vele.
27n
8/11 anonim válasza:
"Nálam a fontossági sorrend magasság belső külső"
Mellesleg az ilyen kommenteket ilyen csajok írják
9/11 anonim válasza:
Ha szabad megkérdezném te hány centi magas vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!