Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet már sehol sem alacsony lányokat látni?
Figyelt kérdés
Elvileg 163 centi a női átlag,de mégis minden lány 170 körül vagy az felett van.Hol vannak a normális magasságú lányok?Miért nem látni sehol egy 160 körüli vagy az atti lányt?2016. máj. 13. 11:42
1/11 anonim válasza:
Ez nagyon hülye kérdés. Ugyan csak sok az alacsony lány, sokkal több mint a magas.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom,ahol én élek,ott ezek szerint mindenki magas.Az osztályban az összes lány 170-180 cm.
2016. máj. 13. 11:49
3/11 anonim válasza:
Melyik városban laksz? Kizártnak tartom, hogy csak ilyen magas csajok lennének arra. Én meg pont magasakat nem találok aki szimpi lenne, mert a 188cm-hez egy 170 azért jobb.
4/11 anonim válasza:
160 45 kg uhhh ez ami bejonne nagyon :) 33ffi
5/11 anonim válasza:
mer kimostad magad őket meg mglocsolták:'D
6/11 anonim válasza:
Az átlagban benne vannak a 70 éves 150 centis nénik is. Egyre magasabbak lesznek az emberek, de azért azt nem állítanám hogy kihaltak az alacsony lányok. 163 centi vagyok, az osztályomban 160 körüli lányból van 5. Amúgy lehet azért nem látsz minket mert eltűnünk a tömegben..:'D Komolyra fordítva a szót, keresgélj, vannak még pici lányok:) 19l
7/11 anonim válasza:
ha egyre magasabbak vagyunk, akor a jövőbe ha nem halunk ki nagyobak leszünk mint a jelenlegi bolygónk:'D
8/11 anonim válasza:
Bocs hogy magas vagyok -.-" Amúgy nem tudom hol élsz, én főleg alacsony lányokat látok mindenhol. :o Pesten is, vidéken is, mindenhol. Komolyan, mindig elérzékenyülök amikor végre látok valakit az én magasságom körül :'3 16/L
9/11 anonim válasza:
Nem tudom hol vagy, de ahol én ott vannak egy páram ami nekem jó mert alacsonyakat szeretem 16/F
10/11 Fanni27 válasza:
Pedig vannak alacsony lányok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!