Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a páva srácok kellenek a csajoknak?
Eddig minden próbálkozásom sikertelen volt. Most van egy lány, akivel nagyon jóba vagyok, és tudja is, hogy tetszik nekem, sőtt még az elején ő is adott le jeleket, de mára már semmi. Virágcsokrot adtam neki, elvittem ide-oda, persze nem megvásárolni akartam, csak csupa kedvességből. Normális srác vagyok, átlagos kinézettel, divatosan öltözködöm, udvarias, odafigyelő vagyok, csak nem vagyok ez a páva b**i gyerek. Aki elhordja őt mindennek meg szarba sem veszi, azt tetszik neki, és úgy vettem észre, hogy mindnen lánynak ez jön be, csak nem értem, hogy miért.
És ráadáskén mindig előttem pasizik, meg az én telefonomról hívogat fiúkat. Nem tudom, hogy ezzel mi a célja, de, ha ez így fog tovább menni, akkor megszakítom vele a barátságot, mert ebbe a fájdalomba, tehetetlenségbe, belefogok őrülni.
17/F
És te ezt miért hagyod? Nehogy már egy ilyen kis ribi dróton rángassson -.-“ nagyon nem férfias, nem az után kell teperni, aki letoj.
Adná oda neki a telefonját a hóhér.
Engem mérhetetlenül taszítanak az általad leírt fiúk, de te se vagy normális, hogy hagyod, hogy így kihasználjanak.
18/L
Édes Istenem! -.-"""
A zsírosbajszú k,rva anyját neki.
Egyébként eggyet értek az előttem szólókkal, tényleg meg kéne szakítanod vele a kapcsolatot.
Űzöl valami hobbit, Kérdező?
Ha nem, akkor érdemes lenne, mert akkor nem fog fájni annyira.
Ne általánosíts kérlek. Attól, hogy ez a bizonyos lány az ilyen csávókra izgul, az egy dolog. Egyéni ízlés, tudod.
Te meg tanuld meg észrevenni, ha valakivel nem passzolsz össze és csak kihasznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!