Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Srácok! Nektek ez mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nektek ez mennyire elfogatható?

Figyelt kérdés

Nos,az a helyzet,hogy zöld a hajam.:)) Mármint nem zöld-zöld,hanem kékes-zöldes. Sokan mosolyognak rám,ha felszállok egy tömegközlekedési eszközre. Nem a gúnyos mosoly árulkodik az emberekről,hanem inkább a kedvesebb. Nem volt még párkapcsolatom. (Nem vagyok punk,sem sátánista. Még mielőtt a zöld haj mellé egy ilyen figurát párosítanátok.:D

Nincs pierchingem,sem tetkóm. Nincsenek káros szokásaim,és még sosem voltam buliban. Nem iszom alkoholt,és nem vedelek,mint a mai generáció.) Rock beállítottságú vagyok ezen felül,és szoktam zenekaros pólókat hordani,illetve a bakancsokat nagyon kedvelem.:)

Inkább a zöld haj,ami hangsúlyos az általam kitett kérdésben,a többi infó arra szolgál,hogy nagyjából el tudjatok képzelni. Nektek mennyire kiábrándító egy lány zöld hajjal?

Előre is köszi a válaszokat.:)) 17L

2020. jan. 22. 20:17
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*elfogaDható
2020. jan. 22. 20:17
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
Van, akihez illik. Szerintem jó lehet, főleg így hogy nem minden feltűnő rajtad.
2020. jan. 22. 20:35
 3/13 lauraura válasza:
65%
Szerintem, ha ez a személyiséged, akkor természetesen elfogadható, az mindegy hogy olyan embereket érdekel-e akikkel életetben egyszer találkozol pl.: metró, szóval vállald fel magad, és légy büszke
2020. jan. 22. 20:35
 4/13 anonim ***** válasza:
76%

Hát lehet hogy fura lenne először :D

Nem keresem a zöld hajú lányokat, de egyáltalán nem lenne hátrány sem. Egyébként tetszenek azok a lányok, akik valamivel kitűnnek a tömegből :) 19/f

2020. jan. 22. 20:40
 5/13 anonim ***** válasza:
23%
Nos ha nem szeretnéd hogy megbámuljanak akkor nyilván nem lenne zöld hajad, tehát elfogadható, de nem kezdenék veled.
2020. jan. 22. 20:46
 6/13 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem beléd szerettem.
2020. jan. 22. 20:55
 7/13 anonim ***** válasza:
82%
Én ugyan lány vagyok, de azért válaszlok... Nekem most lila a hajam, de volt kék is. Eddig nem tapasztaltam hogy hátrány lenne a fiúknál, a barátomnak meg kifejezetten tetszik.
2020. jan. 22. 21:27
 8/13 anonim ***** válasza:
65%
Nekem nem jön be az ilyen. Sem a rock, sem a színes haj.
2020. jan. 22. 22:01
 9/13 Stark2000 ***** válasza:
67%

Én hallgatok rock zenét, metált is, kb minden mennyiségben jöhet - főleg ha olyan a hangulatom. De személy szerint az a stílus nem jön be, amikor valaki nagy bakancsban, esetleg lánccal a gatyáján mászkál és hasonlók. Az ilyen extrémebb hajszínek szintén nem az én világom. Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem tetszik, de totál nem az én világom. Jobb szeretem a természetes dolgokat / "színeket" egy lányon - a "sok" smink szerintem pl b@romi taszító tud lenni.

/Szubjektív/

2020. jan. 23. 00:23
 10/13 anonim ***** válasza:
95%
Nekem egyáltalán nem kiábrándító. Nem a hajszínen múlik, hogy tetszik-e valaki.
2020. jan. 23. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!