Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Srácok! Ez miért van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ez miért van?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy sok lányt lehurrogtok, mert “tiniribizli” és seggbuta,ami mindenben megnyilvánul. Ezt hangoztatjátok is egymás között,de mikor láttok róla egy intimebb képet,akkor egyből elolvadtok érte,és olyan jellemzőkkel illetitek,ami nem éppen erkölcsi. Érdekelnének a válaszok, mert lány vagyok,és nem látom férfi szemmel a világot.
2020. jan. 5. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
Az emberek nagy része hülye, a nők és a férfiak nagy része hülye. Miért érdekel téged hülye emberek élete?
2020. jan. 5. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Ne az ilyenekkel foglalkozz.
2020. jan. 5. 18:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom,hogy ez az oldal arról szól,hogy kérdeseket tegyünk fel mindenféle téren.
2020. jan. 5. 18:27
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Mert áll a kis kuki és mindenkinek nagyitó alatt kell megmutatni.
2020. jan. 5. 18:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen értelek. De pl én se szeretem a ribizliket. Nem is ismerkedek ilyenekkel. Én pasi létemre (mi pasik ugye a legyet is röptibe állítólag) nem fekszek be bárki ágyába, nem vágyok arra hogy 10 lánnyal egyszerre. Számomra ez undorító, szóval emiatt is nem tetszenek az ilyen lányok akik bárkinek egy szóra ugranak, meg ha buli van akkor partiba csapják őket.

Viszont, azért a lányokhoz vonzódok, ha látok egy szexi testet akkor az szexi, ezen nincs mit magyarázni.

Ez olyan, hogy lenne egy pasi akit utálsz, de azért számodra vonzó a teste. Jól néz ki, de azért nem akarnál többet.

2020. jan. 5. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, milyen korosztály, de ilyet csak a gyerekek csinálnak. Az átlag 14-17 éves fiú korosztály ilyen, mert nagyon hajtják őket a hormonok, de próbálnak férfiasak lenni ezért nyilván leszólják a ribizliket. Nem kell foglalkozni ilyenekkel, csak figyelem/pun*i hányosak
2020. jan. 6. 13:22
 7/7 anonim válasza:
Azért mert amint meglátják az "intim" képeket, kangörcsöt kapnak. Ez mindenkinél így van (kivéve asszexualitás, vagy ha nagyon nem szép a csaj).
2020. jan. 17. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!