Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig titkolhatom még?
Barátommal már kétszer szakítottunk, 3 hónappal ezelőtt megint kibékültünk, megbeszéltük a dolgokat, és nagyon szeretem. Nyáron inkább neten tartottuk a kapcsolatot, mert hol mi nyaraltunk, hol ők, hol nekem volt táborom, hol neki. Csak párszor találkoztunk. Viszont a szüleim haragszanak rá, így nem merem megmondani otthon. Mivel osztálytársak vagyunk, így könnyű a találkozás, sulin kívül amúgy is nagyon keveset tudunk találkozni, mert mindketten sportolunk, keveset érünk rá. Szóval tudom titkolni, de sokáig ez így nem mehet. Mert azt gondolom, ha most tartós lesz a kapcsolat, minél tovább húzom a dolgot, annál nehezebb lesz megmagyaráznom otthon.
Nem tudom mit tegyek.
Gondold át alaposan újból kettőtök viszonyát! Kétszer már szakítottatok. Megbeszéltétek, most szent a béke. Meg is marad ez a béke? Elmúltak - végleg - az eddigi szakítások okai? Azt gondolod, hogy igen? Ő is így érzi? Bizonyára azt mondta neked, hogy megszűntek. Valóban?
Közmondás: Kétszer mérj, míg egyszer vágsz!", azaz gondoljátok jól meg.
Ffi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!