Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit jelent ez? Szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú, de ha elképzelek vele egy kapcsolatot úgy érzem unalmas lennék a számára. Teljesen más világ vagyunk. És azt sem tudom megmondani pontosan, hogy miért tetszik. Ő sajnos cigizik és elvileg sokat bulizik és iszik, de nagyon okos. Én abszolút nem bulizom, sosem ittam alkoholt és cigit sem. Nem érzem úgy, hogy problémáim lennének az önértékelésemmel. Csak úgy érzem, hogy nem illünk össze vagyis olyan furák lennénk együtt. Szerintetetk miért érzem ezt? Mit jelenthet ez? Csak félek az első kapcsolattól?

2019. okt. 5. 14:52
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ne vedd sértésnek meg semmi,tényleg. De ne képzelj el vele kapcsolatot. Ugyanis miből gondolod hogy úgy lenne? Meg igazából szerintem neked tudatalatt az jön be hogy az a tipikus "rosszfiú". Szóval hagyd,és légy boldog egy olyan fiúval akivel hasonló az érdeklődési köröd.
2019. okt. 6. 01:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!