Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek rajottem hogy nem akarom elengedni?
2 évig voltam a párommal, együtt is éltünk. Minden percben együtt voltunk és emiatt is túl sok volt a vita elköteleztem magam hogy legyen vége 1 honapig konyorgott de nem akartam kibekulni vele mert annyiszor volt már hogy valtozik hogy nem hittem neki de most meg nagyon hiányzik és szeretném újra kezdeni, mert szeretem még. De viszont o már túl lépett rajtam állítólag de mondta hogy még szeret és le is feküdtünk és minden olyan volt mint regen és zavarja még mindig hogy ha én más pasival talalkozok, de azt mondta időt kér élvezi a szabadsagot most de attól tartok hogy most azért nem akar vissza jönni hozzám mert beszelget lanyokkal es ha nem sulne el jol akkor ujra osszejonne velem ugymond csak azért hogy ne maradjon egyedül, mivel hogy tudja hogy most nekem kell ő igy huzhatja kicsit az időt szerintem így van vele.
Nem tudom hogy most hagyjam ne irjak neki hogy rajojjon hogy azert ez nem így megy es nem várok en ra örökké vagy irjak neki es probaljak talalkozgatni vele hogy eszébe jusson hogy azert annyira még se volt rossz a kapcsolatunk es lehet valtoztatni.Igen tudom hogy ennek előbb kelett volna eszembe jutni de akkor a vizsgak munka miatt olyan streszben voltam hogy 3 honapja még a szakitas tűnt jo valasztasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!