Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnek? Megkerdeztem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aron zsigmond kérdése:

Mit tehetnek? Megkerdeztem egy lanyt hogy van e esejem nala de o azt mondta nincs. Nagyon szeretem es nem tudom elengedni nagyon nehez.

Figyelt kérdés
minden hetfon talalkozok vele mert egy szakkorre jarunk es en ugy erzem o az akivel eggyutt akarok lenni.aki nem szeret te se szeresd de en nem tudom nem szeretni es nem tudom elengedni.mit tegyek?
2018. nov. 11. 08:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmi esetre se erőltesd a dolgot. Fogadd el a döntését, mást nem tehetsz. Egy volt tanárom szavai jutnak eszembe: Busz után, nő után nem érdemes futni, úgyis jön a következő. Amúgy idióta tanár volt, de ez nagy bölcsesség és valóban így van.
2018. nov. 11. 08:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt teheted hogy elfogadod a döntését. Tudom, most nem igy érzed, de biztosan találsz olyan lányt aki szeretni fog téged.
2018. nov. 11. 08:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok és 10 éve próbálom ezt elfogadni, de ezzel inkább együtt élni kell megtanulni. Persze te még fiatal vagy, 40 éves kor körül ez teljesen más érzés, mást jelent. Egy időben én is elhittem, hogy majd jön valaki más de nem így lett.
2018. nov. 11. 08:30
 4/6 anonim válasza:
70%

Pasi vagyok, de tökre el tudom képzelni, hogy nem sok nő akarhat egy olyan srácot, aki ilyen igénytelenül ír.

Milyen lehetsz másban, ha a helyesírásod ennyire gyatra?

De hogy segítőkész is legyek, mer' vasárnap van: kérdező, tessék elengedni a lányt és az elkövetkezendő 1-2 évet önmagad építésével, fejlesztésével töltsd. Ha ez megvan, máris nagyobb eséllyel fogsz indulni a lányoknál.

2018. nov. 11. 08:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Hülyeséget állítasz... ha azt hiszed nem tudod elengedni... ha az lenne a szituáció hogy együtt vagytok mondjuk 1 éve, rengeteg közös csodás pillanatotok volt, nagyon szerettétek egymást, csak aztán szétment a kapcsolat akkor elhiszem hogy nagyon nehéz elengedni... így csak ragaszkodsz hozzá.. de az nagyon más

(tudom miről beszélek)

2018. nov. 11. 08:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, két hibát követhetsz el, ha tolakodóan nyomulsz, vagy ha első szóra feladod. Nekem is nemet mondott elsőre a párom - aztán 20 éve együtt vagyunk...
2018. nov. 11. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!