Van felesleges 100 eurom, már régóta szeretnék egyet kaszinózni. Feleségem nem akar elengedni. Ilyen nagy bűn ez? Hogyan vegyem rá?
Egyrészt, gondolom annak a 100 eurónak lenne jobb helye is a családi kasszában.
Másrészt, ha ne adja Isten nyernél, akkor legközelebb is mész, és még több pénzzel.
ma 14:55
Nem akarom elkaszinózni,egyszer akarok csak a feeling kedvéért.Játszok közbe ingyen eszek,iszom,aztán talán még nyerek is.Mondtam neki,ha van kedve ő is eljöhet.Eszünk,iszunk egyet,aztán talán még nyerünk is valamit.Ha nem,akkor jóléreztük magunkat ennyi.Van egy ismerősöm,ő a feleségével 1 hónapba elmegy egyet,esznek,isznak,van hogy nyernek.De ha nem,akkor is jólérezték magukat.Volt hogy nyert 100 euroból 500 eurot.Más ezt a pénzt el cigizi,issza vagy bulizza.Miért ne lehetne 1 hónapban egyszer megengedni,ha esetleg még pénz is van belőle.
Hm, a kérdésben még egyszeri alkalomról volt szó, most havi egyről.
Ha ennyire mindegy az a 100 euro, akkor is lehetne valami értelmesebbre fordítani. Pl. normális étteremre, színházra. Ha elmentek egy étterembe egy gyertyafényes vacsorára, akkor ennek a feléből megvacsoráztok. Az szép, hogy elvinnéd az asszonyt szórakozni, csak hát ha ő ott nem érzi jól magát, akkor minek?
Még pénz is van belőle..:D Persze. Ha olyan nagy esélye lenne, hogy többet vigyél haza, mint amit beteszel, csődbe mennének a kaszinók. Sőt, az "ingyen" étel-ital is bele van kalkulálva dologba, szóval az sincs ingyen.
Én sem támogatnám az ötletet. Az ellen nem lenne kifogásom, hogy a férjem magára költse (akár tartós cikk, akár élmény), de hogy pusztán azt élvezze, ahogyan más markába szórja a pénzt, az kiábrándító.
Family guy-ban mondta a feleségének.
"Követelem, hogy megenged!"
Valahogy így :)
Nos tobb ev kaszinozas utan bixtosan allitom, hogy mindig a haz nyer meg ugy is, hogy effektive te nyertel. Legkozelebb visszamesz es elszorod.Huszonevesen imadtam kaszinozni, rengeteget nyertem es vesztettem, ma mar kaszino kozelebe sem megyek, de jo elmenyek voltak:-))
33/N
"Nos tobb ev kaszinozas utan bixtosan allitom, hogy mindig a haz nyer"
Igen. Annál aki több évig jár. De itt egyszer akar elmenni, miért ne tehetné. Én is voltam kb 5-ször életemben, mégse lettem se függő, se nem jártam vissza rendszeresen. Nem akkora élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!