Van felesleges 100 eurom, már régóta szeretnék egyet kaszinózni. Feleségem nem akar elengedni. Ilyen nagy bűn ez? Hogyan vegyem rá?
Figyelt kérdés
Kint dolgozom Ausztriában,soha nem kaszinóztam,de ebbe a hónapba,kaptam 100 euró pluszt,mert volt egy kis plusz munkám.Már régóta szeretnék elmenni egyet kipróbálni.Nem vagyok függőségre hajlamos,soha nem volt semmi szenvedélyem.Úgy vagyok vele,ha elbukom elbukom,ha nyerek,akkor nyerek.De egyik esetben sem fogok újra menni,egyszerűen csak kiakarom probálni.Akkora bűn ez?2015. febr. 14. 14:50
11/11 anonim válasza:
Felesleges pénz nem létezik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!