Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lett vége a legjobb barátommal való kapcsolatomnak. Ti hogyan próbálnátok meg elengedni?
Nekem is volt egy nagyon csúnya veszekedésem egy barátnőmmel anno, én akkor a másik oldalon álltam valamilyen szinten, hiszen végül én ignoráltam, viszont én rettenetesen megbántódtam akkor (bonyi helyzet volt). Azt tudom tanácsolni, h írj neki neki egy üzenetet, ahol őszintén leírod, h mi történt, te hogy érzed/érezted magad, stb. ha nem olvassa el, vagy továbbra sem érdekli, akkor sajna nem nagyon tudsz mit tenni, ha erőlteted, akkor sem lesz jobb. Sztm teljesen nyugodtan közelíthetsz a többiekhez, ha te nem tettél semmi rosszat, akkor nincs okuk haragudni rád, vagy nem beszélni veled. Ha mindez nem segít, akkor sajnos sok mindent nem tudsz tenni, próbálj meg nyitni mások felé.
Én nagyon szurkolok, remélem, h minden rendben lesz, rendben leszel. Tudom, hogy mennyire fáj, de minden okkal történik.
Sziaszia 💕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!