Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom még most sem elengedni?
Figyelt kérdés
A volt barátommal 2 évig voltunk együtt és ő fél éve szakított velem.Az indok az volt,hogy nem szeretne kapcsolatot és hogy már nem vagyunk olyanok mint régen.Rettenetesen szerettem őt és tudom,hogy ő is engem.Amikor szakított szinte belebetegedtem,voltak hetek mikor egész jól voltam,de mindig visszatérek erre a pontra.Folyton csak rá gondolok és arra,hogy mennyire szerettük egymást mikor összejöttünk és hogy milyen izgalmas volt minden az elején.Nekem ő a tökéletes fiú,a két év alatt végig azt hittem hogy mi nem fogunk szakítani soha,pedig nem vagyok naiv, a depressziós,állandóan szomorkodó embereket pedig egész életemben kerültem és fél éve magamra sem ismerek.Nem tudok továbblépni,nem tudom elengedni és nem tudom elképzelni, hogy mással legyek.Beszélgetek és találkoztam is más fiúkkal, de folyton csak ő jár a fejemben,nem kell más.Mivel egy a baráti körünk,ezért havonta-kéthavonta mindig találkozok vele amikor iszogatunk és beszélgetünk.Olyankor mindig összegabalyodunk,tudom hogy ő csak kihasznál de legalább olyankor velem van.Plusz mivel osztálytársam,ezért minden nap látom.Ez is nagyon megnehezíti,hogy elfelejtsem,pedig a kapcsolatot sem igazán tartjuk.Mennyire normális az hogy majdnem fél év után még mindig nem tudom elengedni?Mit csináljak?2018. jan. 11. 20:55
1/1 anonim válasza:
Szia nem jo uton jársz ezt én is végig csináltam egy nö miatt én még mindig szeretem ö már le se szar engem már mással van.Ez 3 honapja volt hogy elhagyott.Ha valakinek nem kellünk már nincs mit tenni sajnos.Én is ö mellete voltam csak boldog de nem kellek neki nincs mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!