Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elengedni?
Figyelt kérdés
Teljesen véletlenül összeismerkedtem egy sráccal pár hónapja..nekem van barátom,neki barátnője,mégis vonzódunk egymáshoz..annyira figyelmes,kedves,sokkal több figyelmet kapok tőle mint a barátomtól. Érdekli,mi van velem. Többet érzünk egymás iránt mint kellene...de nem akarjuk feldobni a biztost a bizonytalanért,ahhoz túlságosan kedveljük egymást. Holnap találkoztunk volna, de ma lemondta... nem válaszol semmire sem...hiányzik. :( Ránézek,és mosolygok...egy hete elkísért a vizsgámra is...akkorát dobott rajtam hogy ott van,és még meg is várt. Ezek apró dolgok, de a páromtól ezt nem nagyon kapom meg mostanában. Mit tegyek? Szeretem a párom és el akarom felejteni ezt a srácot de nem megy...pár napja megbeszéltük hogy hogyan tovább. Arról volt szó,hogy folytatjuk mint barátok.. őszintén elmondta hogy ő olyan személyiség,hogy beleszeret egy lányba, de nagyon gyorsan ki is szeret belőle, és nem akar ezzel engem is összetörni, pedig amennyire kedveljük egymást simán összejöhetnénk. De nem kockáztatunk. Tudom, hogy egy sz@r alak vagyok,nem is kicsit,de nem tudok parancsolni az érzéseimnek. Hiányzik...mit tegyek? Segítsetek,kérlek,ebbe beleőrülök. :(2016. dec. 27. 20:27
1/3 anonim válasza:
Szakíts először is a pasiddal, ha mar úgysem szereted.
Nem lesz könnyű elfelejteni a másik fiut, de a szerelmi bánatnál sajnos csak az idő a megoldás.
2/3 anonim válasza:
Nem vagy az, csak közbejöhetett egy fellángolás.A lényeg, hogy ha a pároddal akarsz maradni, akkor keresd meg mi az ami hiányzik a kapcsolatotokból ami miatt képbe jött a másik srác!Ha meg van az amiben hiányt érzel, közöld a pároddal!Tessék kommunikálni!Sok sikert!
Ha gondolod, írj!
3/3 A kérdező kommentje:
Utolsó, küldtem üzit! Köszi!
2016. dec. 27. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!