Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elengedni?
Szerintem lehet nyelni, de egy idő után köpni kell egy k***a nagyot!!! A süleiddel próbálj higgatan beszèlni ès emagyarázni nekik, hogy te ezt mennyire nem szeretnèd!
Odáig vèletlenül se süllyedj, hogy verekedj! Ezzel csak az ellenfeleidnek okozol örömöt. Próbáld meg kontrolálni magad !!!! ;)
Kedves #1! Annak a csajnak minden tökéletes meg minden mégis muszály engem csesztetni. De ez akkor nem lenne akkora baj hogy ha lenne valaki aki eltereli a figyelmemet ezekről a dolgokról de nincs és ezért szar az egész.
És #2! Én próbálok higgadt lenni de szüleim nem csak hogy kényszerítenek de meg sem hallgatnak. Amint elkezdem mondani hogy miért nem szeretnék elkezdenek üvölltözni hogy de nekem muszály és hogy nem tudom elképzelni hogy mit meg nem tesznek azért hogy én járhassak, de akkor ne tegyenek semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!