Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy tudnám elengedni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elengedni?

Figyelt kérdés
Na jó. Kezdem az elejétől. A szüleimmel utáljuk egymást és folyton üvöltözünk egymással. Nem tudom hogy bosszúból vagy vágyakból de kényszerítenek hogy járjak zongorára amihe aztán rohadtul nincs kedvem. Néha csakúgy üvöltöznék velük torkom szakadtából. Ja várjunk. Ez meg volt. A suliban van egy irtó 'jó fej' lány aki mindenki szemében királynő meg vagány és nagyon okos meg tökéletes meg satöbbi, de azt senki sem veszi észre hogy velem milyen bunkó, mert mindenki utál. És én ezt mind lenyelem. De nagyon nehéz lenyelni. Vannak akik azt mondják hogy lelehet nyelni valamit lehet dühöngni és lehet elengedni. Én régen mindentől dühöngtem, folyton verekedtem és üvöltöztem és nem akarok megint odáig süllyedni de lassan lehet hogy megint ez lesz, mert lenyelni nem tudok mindent de elengedni végképp nem tudom. Kérlek mondjátok el mit tegyek.

2016. nov. 9. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
22%
örülj hogy ilyen szüleid vannak, máshol leszarják a gyereket, később örülsz majd hogy ennyivel is több vagy, hogy tudsz zongorázni. a suliban meg ne foglalkozz a rosszakarókkal, saját elcseszett életüket akarják elfeledni azzal hogy téged bántanak.
2016. nov. 9. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet nyelni, de egy idő után köpni kell egy k***a nagyot!!! A süleiddel próbálj higgatan beszèlni ès emagyarázni nekik, hogy te ezt mennyire nem szeretnèd!

Odáig vèletlenül se süllyedj, hogy verekedj! Ezzel csak az ellenfeleidnek okozol örömöt. Próbáld meg kontrolálni magad !!!! ;)

2016. nov. 9. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Néha jobb kiengedni a dühöd. A szüleim vállásakor én is mindent lenyeltem amìg egyszer csak robbant. Orditotam sírtam szemtelen voltam. Nem ajánlom a lenyelést inkább próbáld meg kifejezni a lánynak hogy bunkó ha meg nem változik inkább üvölts. Nem jó lenyelni mert örökké senki nem bírja.
2016. nov. 9. 20:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves #1! Annak a csajnak minden tökéletes meg minden mégis muszály engem csesztetni. De ez akkor nem lenne akkora baj hogy ha lenne valaki aki eltereli a figyelmemet ezekről a dolgokról de nincs és ezért szar az egész.

És #2! Én próbálok higgadt lenni de szüleim nem csak hogy kényszerítenek de meg sem hallgatnak. Amint elkezdem mondani hogy miért nem szeretnék elkezdenek üvölltözni hogy de nekem muszály és hogy nem tudom elképzelni hogy mit meg nem tesznek azért hogy én járhassak, de akkor ne tegyenek semmit!

2016. nov. 9. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!