Hogy tudnám mihamarabb elengedni a dolgot (szakítás)?
Sziasztok! Másfél hete szakítottam a barátnőmmel. Nagyon nehéz, fájdalmas, de jó döntést hoztam. Sajnos meg kellett, mivel nem passzoltunk, különbözött sok lényeges, kardinális dologban a gondolkodásunk és nem felhoztuk és inspiráltuk egymást, hanem folyamatosan csak letaszítottuk egymást a mélybe, mindkettőnk teljesítménye romlott a munkahelyen, tanulmányok során a kapcsolatunk alatt, stb. Ettől függetlenül nagyon szerettük egymást. Én még most is szeretem, de ezt nem lehetett folytatni.
Próbálom úgy túltenni magam a fájdalmon és a kapcsolatunkon, hogy járok jógázni, meditálni, sportolni, stb... Minden meditáció után úgy érzem, hogy tele vagyok vitalitással, és hamarosan nyitott leszek új dolgokra... Aztán másnap mindig csak rosszabb a helyzet, egyre mélyebb depresszióba esem, lassan az életkedvem is elmegy. Tegnap voltam konditeremben... AZt hittem, javítani fog a kedélyemen, ehelyett 1 óra edzés után abba kellett hagynom, mert nagyon mélyre zuhant edzés közben a hangulatom. Aztán a zuhany alatt "el is tört a mécses" (szerencsére nem látta senki). Ma még rosszabb a hangulatom. Elvileg az idő múlásával jobbnak kéne lenni. Elvileg a meditálásnak használnia kéne. Erre meg pont az ellenkezője történik. Amikor meghoztam a végleges döntést, már akkor nagyon rossz volt a hangulatom. Egy hét alatt 6 kg-t fogytam. Az utóbbi napokban már tudtam normálisan enni, viszont tegnap óta olyan depresszióba estem, amilyenben még soha az életemben nem volt. Nagyon ingadozik a hangulatom egyébként, olyan, mintha mániás depressziós lennék.
Hogyan tudnám pozitív irányba fordítani a folyamatot? Most úgy érzem, ez egyre rosszabb lesz, de ezt nagyon nem szeretném, de szeretném tudni, hogy mi az útja annak, hogy tartósan javuljon a hangulatom?
Hú, nagyon sajnálom :/ Én is egy hasonló, komoly szakításon vagyok túl - az jó ideje volt, nem pár hete - de a hangulatom még mindig nem akar túlzottan javulni.
Nekem ami segített, az a társaságba járás, mindenféle tevékenység, új szokások, a lényeg az, hogy lefoglald magad minél több dologgal. A fájdalom egy idő után tompulni fog, utána pedig te döntöd el hogy mit kezdesz magaddal.
Egyetlen megoldás van erre...húzz fel egy karit WoW-ba lvl90 és hidd el elmúlik a bajod.
Viccet félre téve...valami olyanféle projekttel kéne lekötnöd magad amit élvezel is.Mert akkor 100% elterelődik a figyelmed. Ez éppen lehet valami játék gépen...kicsit hülyén hangzik de ha játszol valami olyan játékkal amiben küzdeni és fejlődni is kell akkor az lesz előtérben és nem a volt barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!