Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel ma is megvolt beszélve hogy itt alszik de ő bemondta hogy most megjött neki és ő nem alszik itt

En pedig mondtam neku hogy nyugodtan itt aludhat attól

És mindig ezt csinálja,amikor megjön neki nem akar itt aludni

Ez miért van?

L/16 f/17

2019. júl. 3. 07:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
54%
Ilyenkor a nők hisztiznek. Jobb is ha nincs ott.
2019. júl. 3. 08:42
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert ilyenkor nincs a legjobb allapotban az ember lanya, es ez messze nem a hisztiröl szol! Vedd tudomasul es tartsd tiszteletben!
2019. júl. 3. 08:57
 3/18 A kérdező kommentje:

De attól miért nem tud nálunk aludni

Ugyanolyan mint otthon

2019. júl. 3. 09:13
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
Mert ilyenkor nem tud ugy kinezni, ahogy szeretne plusz olyan fajdalmai vannak, amit nem akar neked mutatni. Majd, ha mar több eve együtt lesztek ez elmulik. Kepzeld el, hogy iszonyatosan masnapos vagy (hanyas, hasmenes stb.) plusz meg valaki jol hasba is rugott. Igy is vele akarnal aludni?
2019. júl. 3. 09:21
 5/18 A kérdező kommentje:
De neki nincsenek fájdalmai! Egyáltalán
2019. júl. 3. 09:26
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Fél, hogy átázik, összevérezi az ágyad, fáj neki, rossz hangulatban van. Én is gyűlölöm, amikor máshol kell aludnom ilyenkor. Tartsd már tiszteletben!
2019. júl. 3. 10:02
 7/18 A kérdező kommentje:

De ez annyira butaság!

Érdekes nyaralni el tud így menni

2019. júl. 3. 10:20
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért szerintem más egy (felteszem) előre lefoglalt nyaralás, ahol utána tamponnal fürödhet is, plusz városnézés, élmények, mint az, hogy nálad aludjon. De nem is értem, miért van még veled, ha ilyen nehéz a felfogásod. NEM AKAR ILYENKOR NÁLAD ALUDNI. Fogadd el, pont.
2019. júl. 3. 10:39
 9/18 A kérdező kommentje:
És mondjuk tegyük fel összekoltizunk egyszer akkot se fog velem aludni?
2019. júl. 3. 10:44
 10/18 anonim ***** válasza:
Ezt ö tudja majd. Ha lesz ra lehetöseg, hogy abban az 5-7 napban külön aludjon, lehet, hogy igy dönt. Ez legyen a legnagyobb bajotok!
2019. júl. 3. 10:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!