Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a korkülönbség...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a korkülönbség normális?

Figyelt kérdés
Az egyik legjobb barátnőm testvére 17 éves és egy 34 éves férfival jár. Az édesanyja nem tud róla, és a lány éjszakánként jár találkozni ezzel a pasival, és snapeket küld róla az ismerőseinek. Természetesen nem az én dolgom, csak érdekel az emberek véleménye erről. Nekem nagyon megbotránkoztató ez a korkülönbség, és nem nagyon tartom normálisnak, de úgy tűnik hogy senki más nem tartja furcsának. Kinek mi erről a véleménye?

tegnapelőtt 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

Ha ez így mindkettejüknek jó, akkor teljesen normális.

Baráti körben van egy lány, 19 éves, 55 éves pasit talált magának.

Jól ismerem őket, nem a pénzről szól a story, hanem a kölcsönös élvezetről. Azt nem gondolnám, hogy élethosszig szól a kapcsolatuk, de ha ez így nekik jó, akkor hadd élvezzék egymást! Ők egyébként nyíltan felvállalják, a lány szülei és nagyszülei is tudnak a kapcsolatról, sőt, ismerik a pasit és jóban vannak vele.

tegnap 00:03
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
Beteges a 34 éves részéről. A lány anyja is azért nem tud erről, mert nyilván ő sem tartaná normálisnak.
tegnap 05:18
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
17 év különbség két felnőtt között nem annyira sok, elfogadható, de ha az egyik még tini akkor nem normális.
tegnap 06:59
 4/7 Justinianus ***** válasza:
52%

"Nekem nagyon megbotránkoztató ez a korkülönbség, és nem nagyon tartom normálisnak"

És kit érdekel a te véleményed?

Mi közöd van bárkihez is, hogy ki kivel érzi jól magát?

Senkihez sincs, foglalkozzál a te nyomorúságos életeddel.

tegnap 20:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Leírtam hogy semmi közöm hozzá csak érdekel a véleménye az embereknek erről a korkülönbségről. Sajnálom ha nem megy a szövegértés, de ezzel az egy darab válaszoddal nagyon szépen be is mutattad az értelmi szintedet. Ez az oldal a kérdések feltevésére szolgál, amit meg is tettem. Köszönöm nem nyomorúságos az életem, a tiéden inkább elgondolkodnék ha már ilyen kedves válaszokat írsz. És szerintem nevetséges hogy mennyire felcseszted magad ezen az egy kérdésen, és ennyire támadóan léptél fel, nem értem hogy ez a kérdés téged miért is sért vagy bánt.
tegnap 20:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Teljesen normális.
tegnap 21:25
 7/7 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem semmi gond nincs vele.
tegnap 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!