Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy romantikus kötődést érzek egy tanárom iránt?
Van egy énektanárom, akihez lassan 2 éve járok énekelni. Azonban mostanában elkezdtem rá egy kicsit más szemmel nézni, mint eddig.
Korábban nem volt kapcsolatom, egy-két fiúhoz volt csak közöm, de valahogy már az elején nem tudták nekem megadni azt, amire vágytam.
Mindig is egy olyan embert képzeltem magam mellé, mint Ő. Aki stabil mentálisan és érzelmileg, éretten gondolkodik, odafigyel rám és ki tudja mutatni felém a támogatását és a szeretetét.
Olyan hülyeség, hiszen a tanárom, van köztünk 9 év, de valahogy mégis annyira jól érzem magam vele. Akármit csinálok, nem múlik el ez a fura romantikus érzésem vele kapcsolatban...
Van itt olyan, aki már volt hasonló szituációban? Mit tudnék tenni? Bármilyen vélemény, tapasztalat vagy jótanács jöhet.
19L
És szerinted neki bejössz ? Észrevettél rajta valamit ? Amúgy hármassal értek egyet de tényleg csak finoman.
L
Van párja?
Mert akkor verd ki a fejedből.
Ez inkább idealizálásnak tűnik.
Nincs neki. Pár éve volt barátnője, de szakítottak.
Már egy ideje figyelem a jeleket, de egy felnőtt férfi teljesen másképpen fejezi ki magát, mint a fiatal srácok, ráadásul a tapasztalatlanságomból adódóan is nehezen igazodok ki rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!