Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a legromantikusabb kimondani hogy "Szeretlek"? Ezt úgy értem, nem csak hozzávágom a páromhoz ezt a szót, hanem mit érdemes közben tenni/csinálni, hogyan? Romantikusan szeretném. Normális válaszokat várok! Köszönöm előre is!
Amit a első mondott az jó példa, röviden..
Úgy a leghatásosabb hogyha hosszú csók után vagy sok puszi után vagy olyan amit nem minden nap kap gondolok itt arra a szitura is hogy séta este a parkban vagy valahol és ott egy hosszú csók után vagy étteremből hazaéréskor, vagy bárhol ami nem egy átlagos ,,szia drága hazajöttem *csók* ,, hanem kisebb különleges alkalomkor amikor elmentek közösen valahova és már a napot zárjátok hosszú csók esetleg lassan átölelni és szemkontaktus után mondani neki vagy fülébe súgni.
ez annyira gagyi! izstenem...
a szavak lóf.szt sem érnek cselekedetek nélkül. ily módon túlhype-olni meg egyenesen hányigerkeltő
Én ha attól a valakitől hallanám, akit szeretek akkor mindegy hogy hogy milyen "romantikusan" (milyen körülmények között) mondaná ki, de örülnék neki. :DD
De felőlem lehetsz romantikus is.. :)
Nem az a lényeg, hogy te milyen helyen és mikor mondod ki, hanem az hogy a párod is ugyanazt érezze amikor kimondod.
Ehhez nem kell romantikus hely vagy alkalom csak az hogy egy hullámhosszon legyetek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!