Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes várni rá?
Ez esetben szerintem ne várj rá. Vannak ilyen emberek, akik "nem akarják elrontani a barátságot, mert az lehet örök, de a szerelem átlagosan 2 év". Én meg azt gondolom, hogy barátságból vannak a legjobb párkapcsolatok, mi is így vagyunk barátommal. Nagyon össze vagyunk nőve, mindent megbeszélünk és semmit sem szégyellünk/titkolunk a másik előtt. :) Nagyon jól esett amikor azt mondta nekem, hogy a legjobb barátja és egyben a barátnője vagyok. Én így még többnek is érzem, mintha "csak" a párom lenne. Ezzel az az egy "baj" van, hogyha egy ilyen pár netán összevész, két dolgot veszít egyszerre, a párját és a legjobb barátját.
1 hét múlva 17/L
Szerintem érdemes várni,mert ha másik iskolába mentek,és ő tényleg a legjobb barátjaként tekint rád,akkor valószínűleg hiányozni fogsz neki,gondolom ő is neked.Pár hónap múlva hívd el valahova,beszélgessetek.Ha Isten is úgy akarja,akkor lehet köztetek több is mint barátság.
Sok szerencsét! :)
Várni fogok még minden féle képpen
Köszönöm a válaszod.:) Csak azt nem tudom, hogy egyáltalán bejövök-e neki és tényleg van-e esély :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!