Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat szerelem nelkul? Meddig erdemes varni a szerelemre ha a parunk meg nem szerelmes?
Ez így elolvasva kb a "Féfi bullshitek for dummies" kézikönyv 3. fejezete.
Férfiként kb azt tudom neked mondani, hogy a helyzet a következő: jól érzi magát veled, gondolom a szex mennyisége is megfelel neki, de semmi több, egy tartalék megoldás vagy, amíg jobb nem lesz, még azt sem mondhatom, hogy amíg nem lesz kedve ismerkedni, mert a jelek szerint keresgél melletted.
Ha neked ez a státusz megfelel még 1-2 évig, amíg talál valaki tényleg megfelelőt, akkor hajrá, de ahogy leírtad, te komolyabbat akarsz, ő pedig csak időtöltésnek tart.
Bocs, hogy ezt mondom, mert nem ezt akartad hallani.
Nézd: amikor a józanabbik fele, a lelkiismerete szól belőle, akkor látja, hogy szemétség, hogy tudja, hogy nem te kellesz neki, hogy csak időtöltés vagy, olyankor elmondja, hogy nem kellene vele maradnod, esetleg szakít is, főleg ha közben van valaki a láthatáron.
Utána ha nem jön össze a másik, esetleg kicsit magányosabb az este, akkor persze "hiányzol, és jó lenne, ha itt lennél", Te meg mivel szerelmes vagy, így rohansz...
Nem mondom, kényelmes részéről, ha van hozzá gyomra
Tudatosítanod kéne magadban hogy csak a sexre kellesz neki ... ennyi és semmi több... nevetséges hogy még nem adtad ki az útját... tudod mennyi hűséges és rendes pasi van aki komoly kapcsolatra vágyik?
Valószínűleg nem....
Igazából azt a kérdést tedd fel magadnak, hogy te mit kapsz ettől az egésztől.
Azt nem tudom eldönteni, hogy csak pánikból ragaszkodsz hozzá ennyire, mert félsz, hogy nem találsz mást, vagy a szerelem miatt, de gondold végig, hogy bár fiatal vagy még nagyon, és van időd megtalálni az igazit, de éveket kár egy olyan kapcsolatra pazarolni, aminek semmi jövője nincs.
Hidd el, tapasztalatból mondom!
Jajj, hagyd el valahogy, akárhogy.
Az ilyen ember annyira életképtelen, hogy az már nekem fáj. Saját életét rontja el, hogy ideák után fut. Én is voltam már kapcsolatokban szerelem nélkül, de vonzódással, abszolút működött. Miért ne működhetne? Miért kell a pillangókra meg ilyenekre várni? :) Nem ér az egész annyit, sőt, a racionalitás sokkal jobb hosszútávon, kevesebb csalódási lehetőség, stb. Aztán akivel sokat együtt van az ember és jól megvannak, normális esetben úgyis megszereti, amennyire kell.
Na mindegy, én kibuknék ettől a pasid féle hozzáállástól. Ha fain csaj vagy, és tényleg így gondolja, tartson ki melletted oszt' ennyi. Az írogatás más nőknek "de hiszen nem szerelmes beléd" címszó alatt igencsak szánalmas, már ne is haragudjon. A komoly párkapcsolat főképp elhatározás kérdése, nem pillangóké, és ezt 31 évesen szerintem illene tudni.
Bocsi, hogy lehúztam a barátodat, csak hát bánt, hogy kihasználják az érzelmeidet. Tudom, hogy rohadtul sértő ez a dolog, főleg mivel te szereted őt, és ő frankón játszik az érzelmeiddel. Jaj te lány. Hagyd az ilyet, lesz jobb, csak ennyit tudnék tanácsolni. Te legalább tudsz szeretni, és az a lényeg, ő meg szenvedtessen mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!