Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora korkülönbség a normális?
Figyelt kérdés
Rengetegen gáznak találják ha egy 16 éves srác 13 éves lányokkal beszél, ismerkedik. Tényleg olyan gáz ez?2023. dec. 19. 12:49
1/20 anonim válasza:
Az egy mentálisan visszamaradott ember aki 3 év korkülönbséget soknak gondol.
2/20 A kérdező kommentje:
#1 teljesen egyetértek, de ha tudnád hányan gondolják így...
2023. dec. 19. 12:54
3/20 anonim válasza:
Igen, az! Ez nem olyan, mint egy 20 éves lány, és egy 23 éves fiú kapcsolata. A ti korotokban ez még nagy korkülönbségnek számít, hiába csak 3 év. Te már középiskolás vagy (jobb esetben), ő még általános iskola 7. osztályos. Egy 13 éves egy kislány. Hozzád egy minimum 15 éves lány illene. Szerintem. Bár ha infantilis vagy, akkor pont hozzád való.
4/20 A kérdező kommentje:
#3 --> Nyolcasik osztályosra gondolok most pont, aki 10edikessel beszél. Ez gáz lenne?
2023. dec. 19. 13:11
5/20 anonim válasza:
Igen, ugyanúgy gáz. De a helyesírásod az még inkább gáz, ergo jól gondoltam, hogy infantilis vagy. Tükröződik az írásodból is.
6/20 anonim válasza:
#3 Inkább az az infantilis aki megpróbálja másnak megmondani, hogy kihez hány éves illik! Innen már csak egy lépés és az ilyen emberek azt is megmondják neked, hány kiló lehet a párod. :D 18 évesnek is lehet 13 éves barátnője, ameddig nem folytatnak szexuális kapcsolatot addig teljesen rendben is van. Persze, a legtöbb 18 éves srác, 90% szeretne, ezért ha nem akarja, hogy eljárás legyen belőle nem kezd 13 éves lánnyal, alapesetben teljesen normális, szex nélkül!
7/20 anonim válasza:
Akkor nem tudod mit jelent az, hogy valaki infantilis.
8/20 anonim válasza:
Itt nem a korkülönbséggel van a gond, hanem a lány életkorával. Egy 16 éves srác már bőven abban a korban van, hogy reptében a legyet is megdugná, egy 13 éves lánynak viszont véleményem szerint még nem kéne aktív szexuális életet élnie. Szexmentes kapcsolat oké, de szerintem kevés 16 éves srác bírná ki.
9/20 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__randizas..
Ha egymás után kétszer is megkérdezed ugyanazt, nagyobb esély van rá, hogy kedvezőbb választ kapsz a 13-14 év közöttiekkel való ismerkedésre és kapcsolatra? (Egyébként magát az alaphelyzetet - amire a kérdés vonatkozik - nem gondolom gáznak.)
10/20 A kérdező kommentje:
#9 ezt a kérdést nem én írtam ki és ahogy látom más dolgokat is említ. a véleményeddel egyébként egyetértek, ment a zöld pipa.
2023. dec. 19. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!