Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van e innen kiút?

Figyelt kérdés
Szóval kb fél éve ismerkedtünk meg az interneten és azóta beszélünk mindennap. Kb egy hónapja végre találkoztunk és egész jól sikerült.Iszogattunk meg elmentünk kajálni és az este végén hazakísért meg megölelt. Azóta is jó minden meg beszélünk mindennap és megint találkozunk viszont az a legnagyobb szívfájdalmam hogy "haverként" referál rám. Még csak nem is barát hanem haver. Van e a barátzónából kiút vagy hagyjam az egészet? Nekem nagyon szimpatikus volt az első találka után is meg lényegében az elején is hiszen nem beszéltem volna vele ha nem lett volna az.

ma 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos erre nincs egyértelmű válasz. Az lehet, hogy a találkák miatt elindul benne valami, de millió dologtól függ és igazából nincs ráhatásod. A probléma egyébként ott kezdődött, hogy már a megismerkedés után 1-2 héttel talira kellett volna hívnod, nem pedig hónapokat várni.
ma 15:14
 2/6 A kérdező kommentje:

Első

Ezzel az a legnagyobb probléma hogy semmi komolynak nem indult a dolog. Én meg idegenekkel nem szoktam találkozni az internetről. Ő volt az első ember akivel ilyet csináltam mert már kialakult a bizalom.

ma 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Így viszont a bizalom mellett egy haveri kapcsolat alakult ki, nem pedig több.
ma 15:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj minél többször talizni vele személyesen. Nyílván kialakult már egy bizonyos szintű bizalom és barátság, de mélyíteni ezt már csak a személyes talikon keresztül lehet szerintem. Online sosem fog kialakulni mély barátság esetleg szerelem.
ma 15:35
 5/6 Janaqks ***** válasza:

Nem baráti szándékból indult mindkettőtök részéről az ismerkedés?

Az is lehet, hogy azalatt a fél év alatt talált magának valakit

ma 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy lenne innen kiút. Valszeg ott ment félre a dolog, hogy későn kezdtetek találkozgatni, így addigra már belesüllyedtél a barát kategóriába.
ma 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!