Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha tetszik de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha tetszik de van barátnője?

Figyelt kérdés
Szóval van egy srác aki tetszik. De van barátnője. Viszont mindig rám néz mosolyog, múltkor mögötte mentem a folyosón és hátra nézett rám de hosszan és mosolygott meg még hasonló dolgok történtek. Tegnap tudtam meg hogy elvileg van barátnője. De nem jó a kapcsolatuk. Nyilván nem nyomulnék rá vagy ilyesmi . És nem is szeretném tönkretenni a kapcsolatát de úgy viselkedik a közelemben hogy azt szűröm le hogy neki is bejövök. Ha úgymond vissza mosolyognék akkor az pofátlanság lenne mert van barátnője? ( nem olyan válaszokat szeretnék hogy két embert ne akarj elszakitnai......) Nem szeretném hogy miattam legyen vége de ha így viselkedik velem válaszul szolidan én is így tehetek nem ?
tegnap 16:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Ilyenkor szokták azt mondani, hogy a megcsaláshoz két ember kell, nem elég egy csábító fél. De olyat is szoktak, hogy ha valaki elhagyja a barátnőjét egy másikért, akkor mi a garancia arra, hogy téged nem fognak dobni majd egy következőért, ha neki csak lyuk-lyuk.

A másik részét te biztos jobban átlátod érzelmileg, hogy a kedves jelenlegi barátnő nem fog-e téged egyszer megvárni suli után és jól megtépni.

tegnap 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:
A legjobb (és legérettebb) megoldás az lenne, ha félrehivnád és beszélnél vele. Mondjuk így: "Szia Feri, mostanában sokszor teszel félreérthető dolgokat az irányomba, miközben úgy tudom, hogy barátnőd van. Most akkor mi a helyzet?". Az is lehet, hogy letagadja, vagy azt mondja majd, hogy félreértetted... Lényeg a lényeg, érdemes nyíltan beszélni vele.
tegnap 22:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Mivel tetszik neked, lehet az agyad játszik veled. Amit te flörtölésnek veszel az csak egy szimpla kedves gesztus(mosoly) vagy csak simán rádnéz.

Az első 2 válasz szerintem korrekt minden le van írva.

ma 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!