Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem tul magam?
Nos, van egy lany akivel nem jartam, de voltak dolgok koztunk, nagyon megszerettem, amit miutan elmondtam egy friendzoneal jutalmazott, majd ra 1 hetre osszejott egy 27 eves palival (megjegyeznem hogy a lany 15) mit sem torodve az erzeseimmel, es azzal hogy hitegetett.
Ez volt 4 hete es meg mindig csak erre tudok gondolni, a lannyal mar megszakitottam a kapcsolatot, de mivel osztalytarsam ezert mindennap latnom kell ot, ennek az osszeveszesnek koszonhetoen az osztaly ezen csoportja rendesen kettevalt, de nem ez a lenyeg hanem:
Hogyan tudnam tul tenni magam rajta, es orokre elfelejteni ot?
Koszi, valoban igy kene tennem, de az agyam folyton ra gondol:(
Egyebkent szerinted nem gaz egy 27 eves fiu reszerol hogy egy 15 eves lanyra hajt?
Meg ha annyira erett lenne a lany akkor talan meglehetne erteni egy picit, de a lany max 17 eves felfogassal ill. gondolkodassal rendelkezik.
Ezt jobb ha megtanulod: elfelejteni valakit örökre soha nem fogsz tudni, meg kell tanulnod tovább lépni.
Amúgy meg az a lány aki több mint 10 évvel idősebb komával jön össze az olyan is. Találj valakit aki olyan mint te. Beszélgess új emberekkel, csak így tudsz továbblépni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!