Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem túl magam azon,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam azon, hogy nincs senkim?

Figyelt kérdés

Valamiért folyton magányos vagyok, ha nincs senki aki romantikus módon szeret vagy én szerethetem őt romantikusan..

Próbálom lefoglalni magam, van is egy nagyon jó "hobbim" (inkább életem értelme), a művészet.. Mégis annyira magányos vagyok, valamiért másra sem tudok gondolni, csak arra, hogy nincs senkim.

Csak egy barátom van, meg pár haverom. Ráadásul anyámmal sem jövök ki jól, soha nem beszélünk... Apámmal nagyon jól elvagyok, de sajnos csak ritkán tudunk találkozni és nem költözhetek hozzá.

Én úgy érzem nekem több kell barátságnál, de lehet csak barátok kellenének?

L

2018. ápr. 1. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is magányos vagyok,akivel jóban vagyok azzal jó de néha úgy érzem kellene pár barát akikkel néha el lehet menni valahova
2018. ápr. 1. 21:21
 2/8 Mádár0218 ***** válasza:

Törődj bele, majd lesz valki "sablon szöveg"

Persze jó lenne egy pár mindenkinek, de nem egyszerű megtalálni a kedvezőt, ketesgélj addig se leszel sok idiótával.

Nekem sincs barátnőm, de ennek szerintem a személyiségem az oka de ezmár más téma.

19/F

2018. ápr. 1. 21:31
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Szia én itt vagyok, még nálad is magányosabban, ha gondolod tégy egy próbát velem...
2018. ápr. 2. 12:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha úgy gondolod hogy egy átérző személyt keresel írj nyugodtan. Hasonló a helyzetem és lehet segítek átvészelni a nehéz időszakot.
2018. ápr. 3. 13:21
 5/8 anonim ***** válasza:
itt a hármas, lehet lepontozni hülyék, de rám írt, igaz nem illünk össze de legalább megadta az esélyt
2018. ápr. 3. 13:30
 6/8 Wyn98 válasza:
Én is így vagyok sajna és leszek is.
2018. ápr. 3. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudod túl tenni magad rajta. Vagy jobban érdekel vagy kevésbé zavar, de mindig ott lesz a fejedben, és bántani fog. Tapasztalat. F
2018. ápr. 4. 01:19
 8/8 Zenon válasza:

,,Valamiért folyton magányos vagyok, ha nincs senki aki romantikus módon szeret vagy én szerethetem őt romantikusan..

Próbálom lefoglalni magam, van is egy nagyon jó "hobbim" (inkább életem értelme), a művészet.. "

Ezt mintha én írtam volna. 28/F

2018. ápr. 14. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!