Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam azon, hogy nincs senkim?
Valamiért folyton magányos vagyok, ha nincs senki aki romantikus módon szeret vagy én szerethetem őt romantikusan..
Próbálom lefoglalni magam, van is egy nagyon jó "hobbim" (inkább életem értelme), a művészet.. Mégis annyira magányos vagyok, valamiért másra sem tudok gondolni, csak arra, hogy nincs senkim.
Csak egy barátom van, meg pár haverom. Ráadásul anyámmal sem jövök ki jól, soha nem beszélünk... Apámmal nagyon jól elvagyok, de sajnos csak ritkán tudunk találkozni és nem költözhetek hozzá.
Én úgy érzem nekem több kell barátságnál, de lehet csak barátok kellenének?
L
Törődj bele, majd lesz valki "sablon szöveg"
Persze jó lenne egy pár mindenkinek, de nem egyszerű megtalálni a kedvezőt, ketesgélj addig se leszel sok idiótával.
Nekem sincs barátnőm, de ennek szerintem a személyiségem az oka de ezmár más téma.
19/F
,,Valamiért folyton magányos vagyok, ha nincs senki aki romantikus módon szeret vagy én szerethetem őt romantikusan..
Próbálom lefoglalni magam, van is egy nagyon jó "hobbim" (inkább életem értelme), a művészet.. "
Ezt mintha én írtam volna. 28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!