Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tegyem a korkulonbseget?
Figyelt kérdés
Van egy fiu, aki nekem nagyon tetszik, es elvileg en is neki. Szoktunk beszelgetni, de a koromat nem merem elmondani neki:( en iden leszek 15, o meg mar 20! Mondjuk meg nem is kerdezte, tehat nem hiszem, hogy nala ez olyan meghatarozo tenyezo lenne, de akkor is.. es konkretan nem tudnam ot elengedni, mert minden megfogott benne. Egyszeruen megszerettem. Baratkent pedig nem tudok ranezni. Mitevo legyek?2018. márc. 18. 15:42
1/6 A kérdező kommentje:
(Egy ertelmes felnottol meg nem kaptam valaszt, mert nem merem elmondani senkinek, csak a barataimnak persze. De ok azt mondjak, hogy nem szamit a kor, viszont szerintem azert szamit. Valaki valami ertelmes tanacs?)
2018. márc. 18. 15:47
2/6 anonim válasza:
A te korodban számít a kor. Te még gyereknek számítasz, ő viszont már fiatal felnőtt. Neki más dolgok a fontosak, mint neked. Inkább hanyagold.
3/6 A kérdező kommentje:
De egyszeruen nem tudom “hanyagolni”. Szerintem o se akarna meg ha megtudna a koromat se
2018. márc. 18. 15:57
4/6 October15 válasza:
Alapvetően szerintem 14 évesen egy 20 éves srác túl idős hozzád de ha már oda jutottál, hogy nem csak érdeklődsz iránta akkor ezt úgysem tudod már figyelembe venni. Ha most kezdenél el ezen pörögni azzal csak nehezebbé tennéd magadnak. Szimplán intézd úgy a kapcsolatotokat, hogy minél kisebb esélyjel bánd meg. :)
Btw nyugodtan mond el neki, hogy hány éves vagy.
26F
5/6 anonim válasza:
Figyelj, mondd el neki, semmit sem veszíthetsz. A korodhoz nem tudsz napok alatt 3-4et hozzáadni, és ha kamuzol azzal meg elveszíted az esetleges bizalmát. Vállald fel.
6/6 anonim válasza:
Ha elvárod tőle az őszinteséget, neked is ragaszkodnod kell hozzá.
Nincs más út, mint megmondani neki igazi korodat, aztán beletörődni döntésébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!