Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen össze vagyok törve. Megcsalt a testvéremmel. Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal az iskolában,lassan 3 éve,hogy együtt voltunk,de megcsalt a bátyámmal. Nem is tudtam a hónapok óta folyó kapcsolatukról. Úgy tudtam meg,hogy "nyitva" hagyta a telefonját a barátnőm az ágyamon,csúszott le én meg fel szerettem volna venni,és akkor láttam meg a beszélgetésüket. Ez kb. 3 hete volt,azóta nem beszélek egyikükkel sem. Teljesen kivagyok.2019. máj. 1. 08:07
1/17 A kérdező kommentje:
Lehagytam az életkoromat. 19/F
2019. máj. 1. 08:11
2/17 anonim válasza:
Beszéld meg barátnőddel,
Aztán szerintem hagyd ott ha úgy van.
Bátyáddal meg ne beszélj egy jó darabig,
Tudom hogy család, de egy darabig megérdemli hogy levegőnek nézd O,o
3/17 anonim válasza:
Én is azt ajánlom hogy beszéld meg a barátnőd dél aztán küld el a fenébe. A bátyádnak meg törd be az orrát! Én azt csináltam a volt barátommal mikor megcsalt.
16L
4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2019. máj. 1. 09:42
5/17 anonim válasza:
a kis geck, folosleges kotoszkodni csak hagyd ott oket a picsba, a sikeres emberek is ugy lettek azok h a szr embereket hatra hagytak
6/17 anonim válasza:
Mit beszéljen a kérdező a lánnyal, emberek? Meg kell szakítani a kapcsolatot mindkettővel. Egy ekkora hátbaszúrást nem lehet megbocsájtani egyik félnek sem. Vitába sem érdemes szállni, mert nem éri meg. Attól semmi sem lesz jobb, ha lealacsonyodik a szintjükre és képes ezen veszekedni. Emelt fővel kell távozni, nem behúzott farokkal.
8/17 anonim válasza:
#5 - #6 válaszolóval egyetértek. Távozz emelt fővel, és tudasd hogy téged egy gerinc tart össze. Tekintsd nyugodtan szellemnek őket, a figyelmed sem érdemlik meg.
9/17 anonim válasza:
A barátnődet mindenképp hagyd ott nem érdemel meg a bátyádat pedig függetlenül hogy család megérdemelne egy orrbaverést
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. A bátyámmal beszéltem,semmi értelme,neki áll feljebb. A "barátnőmmel" pedig megszakítottam a kapcsolatot,próbált még visszaférkőzni hozzám,kitettem a szűrét.
2019. máj. 1. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!