Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalt?
Figyelt kérdés
A barátnőm megcsalt míg oda volt egy utazáson külföldön. Még nemrég nála hagytam egy alvós pólót, hogy majd visszaadja csak addig is legyen nála valami tőlem. Ha visszakérném, vagy mondanám neki, hogy dobja ki vagy égesse el az önzőség lenne vagy jogos/megérthető? Nem hiszem, hogy megérdemli amit tett azok után, hogy bármi emlék is maradjon neki.2017. júl. 24. 13:08
1/7 anonim válasza:
Szakítottál vele? Ha igen, nyugodtan visszakérheted a pólót, nincs ebben semmi önzőség, az a tiéd!
De ha nem, akkor is elmondhatod neki, hogy benned rossz emlékeket idéz fel, dobjátok ki, és kész! Nem hiszem, hogy ebből nagy ügyet csinálna! :)
2/7 anonim válasza:
Miért ne kérhetnéd vissza a cuccaid?
3/7 A kérdező kommentje:
Az a vicces, hogy csütörtökön megcsalt amikor szükségem lett volna egy kicsit is rá úgy hogy én mindig ott voltam neki és rengetegszer segítettem és mikor elmondtam neki hogy ez rosszul esett akkor mai napig nem értem miért inkább megcsalt mással, mert tényleg ez a megoldás mindenre, majd pénteken este leírta még csak fel sem hívott hogy ennyi volt minden ok nélkül és miután egy héttel felhívtam és beszéltem vele akkor mondta el, hogy megcsalt.
2017. júl. 24. 13:29
4/7 anonim válasza:
Hát ennél a nőnél ne hagyd ott a pólódat, kérd el tőle határozottan! Mondd meg neki, hogy az a Tiéd, és szépen visszakéred!!!
5/7 anonim válasza:
TE cuccod, nem az övé, szóval nyugodtan csak kérdd vissza!
6/7 A kérdező kommentje:
Igazából fingom sincs mit csináljak, borzasztóan fáj az egész előző héten mikor elköszöntem tőle az utolsó másfél órát végig sírta hogy el kell váljunk egymástól aztán rá következendő héten meg ezt művelte. Én még mindig szeretem, igyekszek is túllépni az egészen de nagyon fontos volt nekem és úgy éreztem hogy én is neki.
2017. júl. 24. 13:49
7/7 anonim válasza:
Ha megcsalt és nem is bánja, nem mutatja, hogy bánja akkor hiába fáj, nem lehet már mit tenni. Nem voltál neki úgy néz ki elég fontos hogy hűséges maradjon. Az pedig normális, hogy a cuccaidat vissza akarod kapni, és ő sem hiszem, hogy meg akarná tartani,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!